Rejser med færge fra Algier til Provence-Alpes-Côte d'Azur

At rejse med færge fra Algier til Provence-Alpes-Côte d'Azur er et fremragende valg! Algier-Provence-Alpes-Côte d'Azur-færger drives af 2 rederier (Algérie Ferries eller Corsica Linea), der betjener havnene i Marseille og Algier.

For at være sikker på at finde en billig Algier Provence-Alpes-Côte d'Azur bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Algérie Ferries og Corsica Linea.

Færge Algier Provence-Alpes-Côte d'Azur i tal

Lande
Algeriet
Frankrig
Antal overfarter
5 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Algier Provence-Alpes-Côte d'Azur færgeruter

Leder du efter en færge fra Algier til Provence-Alpes-Côte d'Azur? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Algier og Provence-Alpes-Côte d'Azur på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Corsica Linea eller Algérie Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Algier eller Marseille kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Algier og Provence-Alpes-Côte d'Azur, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Algérie Ferries eller Corsica Linea. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Algier og Provence-Alpes-Côte d'Azur!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Algier Provence-Alpes-Côte d'Azur - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Algier til Provence-Alpes-Côte d'Azur

Provence-Alpes-Côte d'Azur: Ankomst med færge fra Algier og udforskning af regionen

Marseille, kendt som porten til Provence-Alpes-Côte d'Azur, er en mangfoldig by, hvor du kan opdage en unik kombination af kultur, historie og modernitet. Gå ikke glip af et besøg i den livlige Vieux-Port, hvor du kan smage lokale specialiteter som bouillabaisse, en traditionel fiskesuppe. Udforsk Panier-kvarteret, Marseilles ældste, med sine smalle gader og håndværksbutikker. Afslut dagen med et besøg i den berømte basilika Notre-Dame de la Garde, som byder på en betagende panoramaudsigt over byen.

Nice er i mellemtiden kendt for sine sandstrande og festlige middelhavsatmosfære. Gå en tur langs den berømte Promenade des Anglais, der er omkranset af palmer, og stop ved en af de mange caféer for at nippe til et glas lokal vin. Og gå ikke glip af markedet Cours Saleya, hvor du kan smage friske provencalske produkter og købe håndlavede souvenirs. Hvis du er på udkig efter en kulturel oplevelse, kan du besøge Matisse-museet, som huser en storslået samling af værker af den berømte maler.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None