Alicudi
Rejs direkte til Rinella med færge
Rinella
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Alicudi til Rinella?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Alicudi til Rinella? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Alicudi til Rinella er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Alicudi til Rinella, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Alicudi til Rinella.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Alicudi Rinella færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Alicudi til Rinella, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Alicudi - Rinella

Afgangshavn
Alicudi
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Rinella
Italien
Æoliske Øer
Afstand
42 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Alicudi Rinella: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Alicudi til Rinella, kan du finde billetter fra 104 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 701 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Alicudi til Rinella, er 291 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Alicudi til Rinella er 1 timer 27 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 50 minutter om at nå Rinella, mens de hurtigste både vil ankomme til Rinella på 55 minutter. Den første færge forlader havnen i Alicudi kl. 06:20. Den sidste båd til Rinella afgår fra havnen i Alicudi kl. 16:25.

Gennemsnitspris for Alicudi til Rinella færgeoverfart
291 kr.
Prisinterval på færger Alicudi Rinella (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
104 kr. - 701 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Alicudi Rinella
1 timer 27 minutter
Afgangstid for første færge til Rinella
06:20
Tidspunkt for sidste færge til Rinella
16:25
Ankomsttid for første færge til Rinella
07:15
Ankomsttid for sidste færge til Rinella
17:20

Hvorfor tage færgen fra Alicudi til Rinella?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Alicudi til Rinella være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rinella. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Alicudi til Rinella er en ideel måde at rejse på.

Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Liberty Lines eller Siremar-færge på de 42 km mellem Alicudi og Rinella vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Rinella, for oplevelsen er så behagelig!
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Alicudi Rinella-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Liberty Lines eller Siremar-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Alicudi til Rinella som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Alicudi, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Rinella flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Alicudi og Rinella vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Alicudi og Rinella?

Hvis du ønsker at rejse mellem Alicudi og Rinella med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Alicudi Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Alicudi-Rinella priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Alicudi og Rinella. Liberty Lines opererer 4 overfarter om dagen til Rinella fra Alicudi, og rejsetiden er 55 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
55 minutter
4 overfarter om dagen
Siremar Alicudi Rinella
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Alicudi-Rinella priser og bestille en Siremar billet mellem Alicudi og Rinella. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Alicudi? Hvor ankommer bådene i Rinella?

Afgangshavn i Alicudi

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Rinella fra følgende havne i Alicudi:

Alicudi
Kort

Ankomsthavn i Rinella

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Rinella fra følgende havne:

Rinella
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Alicudi til Rinella, tager det mindst 55 minutter at tilbagelægge de 42 km fra Alicudi til Rinella.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Alicudi og Rinella om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Alicudi til Rinella.

Der er 2 rederier, der forbinder Alicudi og Rinella: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Alicudi og Rinella tilbagelægger du 42 km.

For at tage med båd fra Alicudi til Rinella, kan du finde priser fra 104 kr. for den laveste, til 701 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 291 kr..

Den første færge afgår fra Alicudi kl. 06:20 til Rinella.

Den sidste færge til Rinella afgår normalt fra Alicudi kl. 16:25.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt