Almeria
Rejs direkte til Ghazaouet med færge
Ghazaouet
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Almeria til Ghazaouet?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Almeria til Ghazaouet? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Almeria til Ghazaouet er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Almeria til Ghazaouet, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Almeria til Ghazaouet.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas, så du kan finde det Almeria Ghazaouet færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Almeria til Ghazaouet, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Almeria - Ghazaouet

Afgangshavn
Almeria
Spanien
Andalusien
Ankomsthavn
Ghazaouet
Algeriet
Afstand
201 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
9 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Almeria Ghazaouet: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Almeria til Ghazaouet, kan du finde billetter fra 962 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 7148 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Almeria til Ghazaouet, er 3492 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Almeria til Ghazaouet er 9 timer 1 minutter. De langsomste færger vil være 9 timer 1 minutter om at nå Ghazaouet, mens de hurtigste både vil ankomme til Ghazaouet på 9 timer 1 minutter. Den første færge forlader havnen i Almeria kl. 23:59.

Gennemsnitspris for Almeria til Ghazaouet færgeoverfart
3492 kr.
Prisinterval på færger Almeria Ghazaouet (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
962 kr. - 7148 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Almeria Ghazaouet
9 timer 1 minutter
Afgangstid for første færge til Ghazaouet
23:59
Ankomsttid for første færge til Ghazaouet
08:00

Hvorfor tage færgen fra Almeria til Ghazaouet?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Almeria til Ghazaouet være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ghazaouet. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Almeria til Ghazaouet er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Almeria og Ghazaouet på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Almeria, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Almeria og Ghazaouet vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Almeria Ghazaouet-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Nyd et meget opmærksomt personale
Hvert eneste minut af Almeria-Ghazaouet-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Almeria til udstigning i Ghazaouet, står kvalificeret og smilende personale fra Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Almeria og Ghazaouet?

Hvis du ønsker at rejse mellem Almeria og Ghazaouet med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Acciona Trasmediterránea Almeria Ghazaouet
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Almeria-Ghazaouet priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Almeria og Ghazaouet. Acciona Trasmediterránea opererer 3 overfarter om ugen til Ghazaouet fra Almeria, og rejsetiden er 9 timer. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
9 timer
3 overfarter om ugen
Naviera Armas Almeria Ghazaouet
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Almeria-Ghazaouet priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Almeria og Ghazaouet. Flere oplysninger om Naviera Armas

Hvor afgår færgerne i Almeria? Hvor ankommer bådene i Ghazaouet?

Afgangshavn i Almeria

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas færger afgår til Ghazaouet fra følgende havne i Almeria:

Almeria
Kort

Ankomsthavn i Ghazaouet

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea skibe ankommer til Ghazaouet fra følgende havne:

Ghazaouet
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Almeria til Ghazaouet, tager det mindst 9 timer at tilbagelægge de 201 km fra Almeria til Ghazaouet.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Almeria og Ghazaouet om vinteren) og af færgeselskabet (Acciona Trasmediterránea og Naviera Armas). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Almeria til Ghazaouet.

Der er 2 rederier, der forbinder Almeria og Ghazaouet: Acciona Trasmediterránea og Naviera Armas.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din overfart mellem Almeria og Ghazaouet tilbagelægger du 201 km.

For at tage med båd fra Almeria til Ghazaouet, kan du finde priser fra 962 kr. for den laveste, til 7148 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 3492 kr..

Den første færge afgår fra Almeria kl. 23:59 til Ghazaouet.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt