Rejser med færge fra Alonnisos til Central Makedonien

At rejse med færge fra Alonnisos til Central Makedonien er et fremragende valg! Alonnisos-Central Makedonien-færger drives af 2 rederier (Hellenic Seaways eller Sea Jets), der betjener havnene i Thessaloniki og Alonnisos.

For at være sikker på at finde en billig Alonnisos Central Makedonien bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Hellenic Seaways og Sea Jets.

Færge Alonnisos Central Makedonien i tal

Lande
Grækenland
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Alonnisos Central Makedonien færgeruter

Leder du efter en færge fra Alonnisos til Central Makedonien? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Alonnisos og Central Makedonien på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Sea Jets eller Hellenic Seaways tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Alonnisos eller Thessaloniki kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Alonnisos og Central Makedonien, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Hellenic Seaways eller Sea Jets. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Alonnisos og Central Makedonien!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Alonnisos Central Makedonien - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Alonnisos til Central Makedonien

Central Makedonien: Ankomst med færge fra Alonnisos og udforskning af regionen

  1. Thessaloniki: Den travle by Thessaloniki, som ligger ved bredden af Thermaikos-bugten, byder på en unik blanding af historisk arv og moderne byliv. Spadser langs den palmeomkransede promenade, besøg Rotunden, Galeriusbuen og det berømte arkæologiske museum. Og gå ikke glip af Det Hvide Tårn, byens emblematiske symbol. Thessaloniki er også kendt for sit lækre køkken, så sørg for at prøve nogle af de lokale retter.

  2. Vergina: Denne lille by ligger i en malerisk dal og er hjemsted for et af Grækenlands vigtigste arkæologiske steder: de kongelige grave i Vergina. Udforsk de underjordiske grave, hvor du vil finde uvurderlige skatte og opdage det makedonske dynastis fascinerende historie.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None