Alonnisos
Rejs direkte til Mantoudi med færge
Mantoudi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Alonnisos til Mantoudi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Alonnisos til Mantoudi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Alonnisos til Mantoudi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Alonnisos til Mantoudi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Alonnisos til Mantoudi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Jets eller Anes Ferries, så du kan finde det Alonnisos Mantoudi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Anes Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Alonnisos til Mantoudi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Alonnisos - Mantoudi

Afgangshavn
Alonnisos
Grækenland
Sporaderne Øer
Ankomsthavn
Mantoudi
Grækenland
Central Greece
Afstand
60 km
Færgeselskaber
Sea Jets, Anes Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Alonnisos til Mantoudi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Alonnisos til Mantoudi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Mantoudi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Alonnisos til Mantoudi er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Alonnisos Mantoudi-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Sea Jets eller Anes Ferries-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Mantoudi helt afslappet.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Alonnisos-Mantoudi i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Mantoudi for at komme af båden.
For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra Sea Jets eller Anes Ferries står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Alonnisos, til det forlader Mantoudi. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Alonnisos og Mantoudi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Alonnisos og Mantoudi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Anes Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Alonnisos Mantoudi
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Alonnisos-Mantoudi priser og bestille en Sea Jets billet mellem Alonnisos og Mantoudi. Flere oplysninger om Sea Jets
Anes Ferries Alonnisos Mantoudi
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Alonnisos-Mantoudi priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Alonnisos og Mantoudi. Flere oplysninger om Anes Ferries

Hvor afgår færgerne i Alonnisos? Hvor ankommer bådene i Mantoudi?

Afgangshavn i Alonnisos

Sea Jets eller Anes Ferries færger afgår til Mantoudi fra følgende havne i Alonnisos:

Alonissos
Kort

Ankomsthavn i Mantoudi

Anes Ferries eller Sea Jets skibe ankommer til Mantoudi fra følgende havne:

Mantoudi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Alonnisos og Mantoudi: Sea Jets og Anes Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Jets, Anes Ferries.

Under din overfart mellem Alonnisos og Mantoudi tilbagelægger du 60 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt