Alonnisos
Rejs direkte til Volos med færge
Volos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Alonnisos til Volos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Alonnisos til Volos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Alonnisos til Volos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Alonnisos til Volos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Alonnisos til Volos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, så du kan finde det Alonnisos Volos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Alonnisos til Volos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Alonnisos - Volos

Afgangshavn
Alonnisos
Grækenland
Sporaderne Øer
Ankomsthavn
Volos
Grækenland
Thessalien
Afstand
88 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
3 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Alonnisos Volos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Alonnisos til Volos, kan du finde billetter fra 284 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1500 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Alonnisos til Volos, er 686 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Alonnisos til Volos er 4 timer 28 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer 5 minutter om at nå Volos, mens de hurtigste både vil ankomme til Volos på 3 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Alonnisos kl. 06:30. Den sidste båd til Volos afgår fra havnen i Alonnisos kl. 13:15.

Gennemsnitspris for Alonnisos til Volos færgeoverfart
686 kr.
Prisinterval på færger Alonnisos Volos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
284 kr. - 1500 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Alonnisos Volos
4 timer 28 minutter
Afgangstid for første færge til Volos
06:30
Tidspunkt for sidste færge til Volos
13:15
Ankomsttid for første færge til Volos
09:40
Ankomsttid for sidste færge til Volos
18:15

Hvorfor tage færgen fra Alonnisos til Volos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Alonnisos til Volos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Volos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Alonnisos til Volos er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Volos eller et andet sted hen på, hvis man vil til Volos. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Alonnisos-Volos-overfarten med Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Tag en ubegrænset mængde bagage med
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På overfarten fra Alonnisos til Volos kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Volos. Det er dog værd at spørge Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Volos.
Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Alonnisos-Volos kan du gå ud på Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Volos fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Alonnisos og Volos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Alonnisos og Volos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Alonnisos Volos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Alonnisos-Volos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Alonnisos og Volos. Hellenic Seaways opererer 14 overfarter om ugen til Volos fra Alonnisos, og rejsetiden er 3 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
3 timer 20 minutter
14 overfarter om ugen
Sea Jets Alonnisos Volos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Alonnisos-Volos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Alonnisos og Volos. Flere oplysninger om Sea Jets
Anes Ferries Alonnisos Volos
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Alonnisos-Volos priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Alonnisos og Volos. Anes Ferries opererer 4 overfarter om ugen til Volos fra Alonnisos, og rejsetiden er 5 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Anes Ferries
5 timer 20 minutter
4 overfarter om ugen
Aegean Flying Dolphins Alonnisos Volos
Aegean Flying Dolphins
Færgeselskabet Aegean Flying Dolphins driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Alonnisos og Volos. På Vivanoda kan du sammenligne Alonnisos-Volos priser og bestille en Aegean Flying Dolphins billet mellem Alonnisos og Volos. Flere oplysninger om Aegean Flying Dolphins

Hvor afgår færgerne i Alonnisos? Hvor ankommer bådene i Volos?

Afgangshavn i Alonnisos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins færger afgår til Volos fra følgende havne i Alonnisos:

Alonissos
Kort

Ankomsthavn i Volos

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Volos fra følgende havne:

Volos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Alonnisos til Volos, tager det mindst 3 timer 20 minutter at tilbagelægge de 88 km fra Alonnisos til Volos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Alonnisos og Volos om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Alonnisos til Volos.

Der er 4 rederier, der forbinder Alonnisos og Volos: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Alonnisos Volos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Alonnisos og Volos tilbagelægger du 88 km.

For at tage med båd fra Alonnisos til Volos, kan du finde priser fra 284 kr. for den laveste, til 1500 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 686 kr..

Den første færge afgår fra Alonnisos kl. 06:30 til Volos.

Den sidste færge til Volos afgår normalt fra Alonnisos kl. 13:15.

Hvordan er en færgeoverfart fra Alonnisos til Volos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Alonnisos og Volos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Alonnisos til udstigning i Volos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Alonnisos og Volos.

Ombordstigning i Alonnisos

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Alonnisos Volos-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Alonnisos / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Alonnisos. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Alonnisos - Volos / Gå til Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skranken i færgeterminalen i Alonnisos for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Volos / I færgeterminalen i Alonnisos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Alonnisos til Volos

På Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibene er der noget for enhver smag. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Volos er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Volos:

  • Anløb af Volos Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Volos havn.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Alonnisos til Volos i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Volos.
  • Forlad skibet, og Volos er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Volos havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Volos for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt