Amorgos
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Amorgos til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Amorgos til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Amorgos til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Amorgos til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Amorgos til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Amorgos Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Small Cyclades Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Amorgos til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Amorgos - Naxos

Afgangshavn
Amorgos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
56 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Amorgos Naxos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Amorgos til Naxos, kan du finde billetter fra 90 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1224 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Amorgos til Naxos, er 381 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Amorgos til Naxos er 3 timer 12 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 5 minutter om at nå Naxos, mens de hurtigste både vil ankomme til Naxos på 1 timer 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Amorgos kl. 06:00. Den sidste båd til Naxos afgår fra havnen i Amorgos kl. 19:00.

Gennemsnitspris for Amorgos til Naxos færgeoverfart
381 kr.
Prisinterval på færger Amorgos Naxos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
90 kr. - 1224 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Amorgos Naxos
3 timer 12 minutter
Afgangstid for første færge til Naxos
06:00
Tidspunkt for sidste færge til Naxos
19:00
Ankomsttid for første færge til Naxos
09:00
Ankomsttid for sidste færge til Naxos
22:00

Hvorfor tage færgen fra Amorgos til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Amorgos til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Amorgos til Naxos er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Small Cyclades Lines står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Amorgos, til det forlader Naxos. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Amorgos Naxos-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Small Cyclades Lines er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Amorgos til Naxos, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Amorgos og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Amorgos og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Small Cyclades Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Amorgos Naxos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Amorgos-Naxos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Amorgos og Naxos. Sea Jets opererer 8 overfarter om ugen til Naxos fra Amorgos, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
1 timer 20 minutter
8 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Amorgos Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Amorgos-Naxos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Amorgos og Naxos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Blue Star Ferries Amorgos Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Amorgos-Naxos og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Amorgos-Naxos priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Amorgos og Naxos. Blue Star Ferries opererer 4 overfarter om ugen til Naxos fra Amorgos, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
2 timer 10 minutter
4 overfarter om ugen
ANEK Lines Amorgos Naxos
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Amorgos-Naxos og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Amorgos-Naxos priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Amorgos og Naxos. Flere oplysninger om ANEK Lines
Small Cyclades Lines Amorgos Naxos
Small Cyclades Lines
Færgeselskabet Small Cyclades Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Amorgos og Naxos. På Vivanoda kan du sammenligne Amorgos-Naxos priser og bestille en Small Cyclades Lines billet mellem Amorgos og Naxos. Flere oplysninger om Small Cyclades Lines

Hvor afgår færgerne i Amorgos? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Amorgos

Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Small Cyclades Lines færger afgår til Naxos fra følgende havne i Amorgos:

Aegiali
Kort
Katapola
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Small Cyclades Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Amorgos til Naxos, tager det mindst 1 timer 20 minutter at tilbagelægge de 56 km fra Amorgos til Naxos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Amorgos og Naxos om vinteren) og af færgeselskabet (Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines og Small Cyclades Lines). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Amorgos til Naxos.

Der er 5 rederier, der forbinder Amorgos og Naxos: Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines og Small Cyclades Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Amorgos Naxos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Amorgos og Naxos tilbagelægger du 56 km.

For at tage med båd fra Amorgos til Naxos, kan du finde priser fra 90 kr. for den laveste, til 1224 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 381 kr..

Den første færge afgår fra Amorgos kl. 06:00 til Naxos.

Den sidste færge til Naxos afgår normalt fra Amorgos kl. 19:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Amorgos til Naxos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Amorgos og Naxos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Amorgos til udstigning i Naxos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines og Hellenic Seaways' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Amorgos og Naxos.

Klar til ombordstigning i Amorgos

Før din Amorgos Naxos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Amorgos havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Amorgos inden for den tidsfrist, som Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Small Cyclades Lines har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Amorgos - Naxos / I færgeterminalen i Amorgos skal du kigge efter Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Small Cyclades Lines-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Naxos / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Amorgos, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Small Cyclades Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Amorgos og Naxos

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Small Cyclades Lines-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Udstigning fra færgen i Naxos

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Naxos:

  • Naxos Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Naxos Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Naxos Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Naxos / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Naxos. Endelig er din ferie i Naxos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt