Anafi
Rejs direkte til Folegandros med færge
Folegandros
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Anafi til Folegandros?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Anafi til Folegandros? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Anafi til Folegandros er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Anafi til Folegandros, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Anafi til Folegandros.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som LANE Sea Line, så du kan finde det Anafi Folegandros færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra LANE Sea Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Anafi til Folegandros, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Anafi - Folegandros

Afgangshavn
Anafi
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Folegandros
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
82 km
Færgeselskaber
LANE Sea Line
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Anafi og Folegandros?

Hvis du ønsker at rejse mellem Anafi og Folegandros med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder LANE Sea Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

LANE Sea Line Anafi Folegandros
LANE Sea Line
LANE Sea Line blev grundlagt i 1985 og har hovedsæde i Bari, Italien. Selskabet betjener havne i Adriaterhavet i Italien og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Anafi-Folegandros priser og bestille en LANE Sea Line billet mellem Anafi og Folegandros. Flere oplysninger om LANE Sea Line

Hvor afgår færgerne i Anafi? Hvor ankommer bådene i Folegandros?

Afgangshavn i Anafi

LANE Sea Line færger afgår til Folegandros fra følgende havne i Anafi:

Anafi
Kort

Ankomsthavn i Folegandros

LANE Sea Line skibe ankommer til Folegandros fra følgende havne:

Folegandros
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt