Anafi
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Anafi til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Anafi til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Anafi til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Anafi til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Anafi til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines eller Blue Star Ferries, så du kan finde det Anafi Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines eller Blue Star Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Anafi til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Anafi - Naxos

Afgangshavn
Anafi
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
90 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Anafi til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Anafi til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Anafi til Naxos er en ideel måde at rejse på.

Færger er ideelle for familier!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Anafi og Naxos på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Anafi, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Anafi og Naxos vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Anafi Naxos-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra ANEK Lines eller Blue Star Ferries er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Anafi til Naxos meget hurtigere med fly. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Under Anafi Naxos-færgeoverfarten med Blue Star Ferries eller ANEK Lines er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Anafi og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Anafi og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines eller Blue Star Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Anafi Naxos
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Anafi-Naxos og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Anafi-Naxos priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Anafi og Naxos. Flere oplysninger om ANEK Lines
Blue Star Ferries Anafi Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Anafi-Naxos og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Anafi-Naxos priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Anafi og Naxos. Flere oplysninger om Blue Star Ferries

Hvor afgår færgerne i Anafi? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Anafi

ANEK Lines eller Blue Star Ferries færger afgår til Naxos fra følgende havne i Anafi:

Anafi
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Blue Star Ferries eller ANEK Lines skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Anafi og Naxos: ANEK Lines og Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries.

Under din overfart mellem Anafi og Naxos tilbagelægger du 90 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt