Anbefalet rute
Ancona
Rejs direkte til Patras med færge
Patras
Se priser
Alternative ruter
Ancona
Rejs med færge til Korfu
Korfu
Rejs med færge til Patras
Patras
Se priser
Ancona
Rejs med bus, samkørsel, tog til Brindisi
Brindisi
Rejs med færge til Patras
Patras
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ancona til Patras?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ancona til Patras? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ancona til Patras er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ancona til Patras, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ancona til Patras.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries eller Minoan Lines, så du kan finde det Ancona Patras færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Minoan Lines eller Superfast Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ancona til Patras, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ancona - Patras

Afgangshavn
Ancona
Italien
Marches
Ankomsthavn
Patras
Grækenland
Vestgrækenland
Afstand
911 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
21 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Ancona Patras: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Ancona til Patras, kan du finde billetter fra 679 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2820 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Ancona til Patras, er 1492 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Ancona til Patras er 22 timer 35 minutter. De langsomste færger vil være 24 timer om at nå Patras, mens de hurtigste både vil ankomme til Patras på 21 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Ancona kl. 13:30. Den sidste båd til Patras afgår fra havnen i Ancona kl. 16:30.

Gennemsnitspris for Ancona til Patras færgeoverfart
1492 kr.
Prisinterval på færger Ancona Patras (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
679 kr. - 2820 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Ancona Patras
22 timer 35 minutter
Afgangstid for første færge til Patras
13:30
Tidspunkt for sidste færge til Patras
16:30
Ankomsttid for første færge til Patras
12:00
Ankomsttid for sidste færge til Patras
16:30

Hvorfor tage færgen fra Ancona til Patras?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ancona til Patras være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Patras. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ancona til Patras er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Ancona og Patras med din familie på end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Ancona, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Ancona og Patras vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Ancona til Patras, er det en komfort, som du bør nyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Du rejser fra Ancona til Patras med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Patras for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ancona og Patras?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ancona og Patras med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Minoan Lines eller Superfast Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Minoan Lines Ancona Patras
Minoan Lines
Minoan Lines er et græsk rederi, der blev oprettet i 1972 og tilbyder passagertransport i Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Ancona-Patras priser og bestille en Minoan Lines billet mellem Ancona og Patras. Minoan Lines opererer 4 overfarter om ugen til Patras fra Ancona, og rejsetiden er 21 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Minoan Lines
21 timer 30 minutter
4 overfarter om ugen
Superfast Ferries Ancona Patras
Superfast Ferries
Superfast Ferries, der blev grundlagt i 1993, er et græsk selskab, der tilbyder søtransportforbindelser mellem Grækenland og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Ancona-Patras priser og bestille en Superfast Ferries billet mellem Ancona og Patras. Flere oplysninger om Superfast Ferries

Hvor afgår færgerne i Ancona? Hvor ankommer bådene i Patras?

Afgangshavn i Ancona

Minoan Lines eller Superfast Ferries færger afgår til Patras fra følgende havne i Ancona:

Ancona Molo Santa Maria
Kort

Ankomsthavn i Patras

Superfast Ferries eller Minoan Lines skibe ankommer til Patras fra følgende havne:

Patras Terminal Ferry Sud
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Ancona til Patras, tager det mindst 21 timer 30 minutter at tilbagelægge de 911 km fra Ancona til Patras.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Ancona og Patras om vinteren) og af færgeselskabet (Minoan Lines og Superfast Ferries). Der er i øjeblikket 4 overfarter om ugen fra Ancona til Patras.

Der er 2 rederier, der forbinder Ancona og Patras: Minoan Lines og Superfast Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Under din overfart mellem Ancona og Patras tilbagelægger du 911 km.

For at tage med båd fra Ancona til Patras, kan du finde priser fra 679 kr. for den laveste, til 2820 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1492 kr..

Den første færge afgår fra Ancona kl. 13:30 til Patras.

Den sidste færge til Patras afgår normalt fra Ancona kl. 16:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt