Rejser med færge fra Ancona til Zadar

At rejse med færge fra Ancona til Zadar er et fremragende valg! Ancona-Zadar-færger drives af 1 rederier (Jadrolinija), der betjener havnene i Zadar og Ancona.

For at være sikker på at finde en billig Ancona Zadar bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Jadrolinija.

Færge Ancona Zadar i tal

Lande
Italien
Kroatien
Antal overfarter
5 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Ancona Zadar færgeruter

Leder du efter en færge fra Ancona til Zadar? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Ancona og Zadar på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Jadrolinija tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Ancona eller Zadar kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Ancona og Zadar, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Jadrolinija. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Ancona og Zadar!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Ancona Zadar - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Ancona til Zadar

Zadar: Ankomst med færge fra Ancona og udforskning af regionen

Zadar, regionens hovedby, byder på en unik blanding af historisk arv og middelhavscharme. Start med en spadseretur gennem den historiske bymidte, hvor du kan beundre vartegn som St. Donatus-kirken, St. Anastasia-katedralen og Forum Romanum.

Og gå ikke glip af Zadars berømte arkitektoniske vidunder, havorglet. Lyt til de harmoniske lyde, der skabes af bølgerne, som skyller gennem orglets rør, hvilket giver en unik sanseoplevelse.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None