Andros
Rejs direkte til Lavrio med færge
Lavrio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Andros til Lavrio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Andros til Lavrio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Andros til Lavrio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Andros til Lavrio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Andros til Lavrio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets, så du kan finde det Andros Lavrio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Andros til Lavrio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Andros - Lavrio

Afgangshavn
Andros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Lavrio
Grækenland
Attica
Afstand
79 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Andros til Lavrio?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Andros til Lavrio være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lavrio. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Andros til Lavrio er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Andros Lavrio-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Nyd den friske havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. I Andros kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Lavrio fuld af energi.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Andros til Lavrio på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Andros-Lavrio om bord på færgen fra Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Andros og Lavrio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Andros og Lavrio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Andros Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Andros-Lavrio priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Andros og Lavrio. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Cyclades Fast Ferries Andros Lavrio
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Andros-Lavrio priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Andros og Lavrio. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries
Sea Jets Andros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Andros-Lavrio priser og bestille en Sea Jets billet mellem Andros og Lavrio. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Andros? Hvor ankommer bådene i Lavrio?

Afgangshavn i Andros

Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets færger afgår til Lavrio fra følgende havne i Andros:

Andros
Kort

Ankomsthavn i Lavrio

Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Lavrio fra følgende havne:

Lavrio
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Andros og Lavrio: Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Andros Lavrio booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Andros og Lavrio tilbagelægger du 79 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Andros til Lavrio?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Andros til Lavrio overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Andros til du går fra borde i Lavrio. Du kan også finde praktiske oplysninger om Andros og Lavrio.

Ombordstigning i Andros

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Andros Lavrio-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Andros havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Andros. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Andros - Lavrio / Gå til Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Hellenic Seaways-skranken i færgeterminalen i Andros for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Lavrio / Fra færgeterminalen i Andros vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Andros til Lavrio

På skibet fra Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Lavrio, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Lavrio:

  • Anløb af Lavrio Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Lavrio fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Andros til Lavrio i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Lavrio.
  • Forlad skibet og udforsk Lavrio / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Lavrio kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Lavrio for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt