Andros
Rejs direkte til Rafina med færge
Rafina
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Andros til Rafina?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Andros til Rafina? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Andros til Rafina er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Andros til Rafina, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Andros til Rafina.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Golden Star Ferries, så du kan finde det Andros Rafina færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Andros til Rafina, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Andros - Rafina

Afgangshavn
Andros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Rafina
Grækenland
Attica
Afstand
84 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Andros Rafina: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Andros til Rafina, kan du finde billetter fra 187 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 940 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Andros til Rafina, er 485 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Andros til Rafina er 1 timer 51 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer om at nå Rafina, mens de hurtigste både vil ankomme til Rafina på 1 timer. Den første færge forlader havnen i Andros kl. 10:15. Den sidste båd til Rafina afgår fra havnen i Andros kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Andros til Rafina færgeoverfart
485 kr.
Prisinterval på færger Andros Rafina (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
187 kr. - 940 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Andros Rafina
1 timer 51 minutter
Afgangstid for første færge til Rafina
10:15
Tidspunkt for sidste færge til Rafina
20:00
Ankomsttid for første færge til Rafina
12:10
Ankomsttid for sidste færge til Rafina
21:55

Hvorfor tage færgen fra Andros til Rafina?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Andros til Rafina være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rafina. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Andros til Rafina er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. Når du går om bord på en Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-færge i Andros, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Rafina. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Du rejser fra Andros til Rafina med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Rafina.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Andros og Rafina med din familie på end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Andros, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Andros til Rafina i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Andros og Rafina?

Hvis du ønsker at rejse mellem Andros og Rafina med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Cyclades Fast Ferries Andros Rafina
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Andros-Rafina priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Andros og Rafina. Cyclades Fast Ferries opererer 3 overfarter om dagen til Rafina fra Andros, og rejsetiden er 1 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries
1 timer 55 minutter
3 overfarter om dagen
Golden Star Ferries Andros Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Grækenland, Italien og Tyrkiet. På Vivanoda kan du sammenligne Andros-Rafina priser og bestille en Golden Star Ferries billet mellem Andros og Rafina. Golden Star Ferries opererer 14 overfarter om ugen til Rafina fra Andros, og rejsetiden er 1 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Golden Star Ferries
1 timer 10 minutter
14 overfarter om ugen
Agoudimos Lines Andros Rafina
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines er et færgeselskab med hjemsted i Patras, Grækenland. Det tilbyder færgeforbindelser til flere destinationer i Grækenland og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Andros-Rafina priser og bestille en Agoudimos Lines billet mellem Andros og Rafina. Flere oplysninger om Agoudimos Lines
Blue Star Ferries Andros Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Andros-Rafina og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Andros-Rafina priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Andros og Rafina. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
Sea Jets Andros Rafina
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Andros-Rafina priser og bestille en Sea Jets billet mellem Andros og Rafina. Sea Jets opererer 7 overfarter om ugen til Rafina fra Andros, og rejsetiden er 1 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
1 timer 10 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Andros? Hvor ankommer bådene i Rafina?

Afgangshavn i Andros

Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets færger afgår til Rafina fra følgende havne i Andros:

Andros
Kort

Ankomsthavn i Rafina

Sea Jets, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries eller Cyclades Fast Ferries skibe ankommer til Rafina fra følgende havne:

Rafina
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Andros til Rafina, tager det mindst 1 timer 10 minutter at tilbagelægge de 84 km fra Andros til Rafina.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Andros og Rafina om vinteren) og af færgeselskabet (Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries og Sea Jets). Der er i øjeblikket 6 overfarter om dagen fra Andros til Rafina.

Der er 5 rederier, der forbinder Andros og Rafina: Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Andros Rafina booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Andros og Rafina tilbagelægger du 84 km.

For at tage med båd fra Andros til Rafina, kan du finde priser fra 187 kr. for den laveste, til 940 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 485 kr..

Den første færge afgår fra Andros kl. 10:15 til Rafina.

Den sidste færge til Rafina afgår normalt fra Andros kl. 20:00.

Din Andros til Rafina færge oplevelse

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Andros til Rafina overfart til søs er. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Andros Rafina med Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Golden Star Ferries har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Andros til landgang i Rafina. Du kan også finde praktiske oplysninger om Andros og Rafina.

Ombordstigning i Andros

Før din Andros Rafina færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Andros / Du skal ankomme til færgeterminalen i Andros inden for den tidsfrist, som Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Andros - Rafina / Gå til Sea Jets, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries eller Cyclades Fast Ferries-skranken i færgeterminalen i Andros for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Rafina / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Andros, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Andros og Rafina

Om bord på Sea Jets, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries eller Cyclades Fast Ferries-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Udstigning fra færgen i Rafina

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Rafina:

  • Anløb af Rafina Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Rafina Harbour fra yderdækkene.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Rafina Harbour.
  • Forlad skibet, og Rafina er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Rafina. Endelig begynder dit ophold i Rafina for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt