Antikythira
Rejs direkte til Kissamos med færge
Kissamos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Antikythira til Kissamos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Antikythira til Kissamos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Antikythira til Kissamos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Antikythira til Kissamos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Antikythira til Kissamos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Jets eller Lane Sea Lines, så du kan finde det Antikythira Kissamos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Lane Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Antikythira til Kissamos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Antikythira - Kissamos

Afgangshavn
Antikythira
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Kissamos
Grækenland
Kreta
Afstand
54 km
Færgeselskaber
Sea Jets, Lane Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Antikythira til Kissamos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Antikythira til Kissamos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kissamos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Antikythira til Kissamos er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Antikythira på en Sea Jets eller Lane Sea Lines-færge, der tilbagelægger de 54 km til Kissamos med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Kissamos så hurtigt!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På overfarten fra Antikythira til Kissamos kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Kissamos. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Sea Jets eller Lane Sea Lines, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Antikythira og Kissamos på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Antikythira, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Antikythira til Kissamos i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Antikythira og Kissamos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Antikythira og Kissamos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Lane Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Antikythira Kissamos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Antikythira-Kissamos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Antikythira og Kissamos. Flere oplysninger om Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Kissamos
Lane Sea Lines
Færgeselskabet Lane Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Antikythira og Kissamos. På Vivanoda kan du sammenligne Antikythira-Kissamos priser og bestille en Lane Sea Lines billet mellem Antikythira og Kissamos. Flere oplysninger om Lane Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Antikythira? Hvor ankommer bådene i Kissamos?

Afgangshavn i Antikythira

Sea Jets eller Lane Sea Lines færger afgår til Kissamos fra følgende havne i Antikythira:

Antikythira
Kort

Ankomsthavn i Kissamos

Lane Sea Lines eller Sea Jets skibe ankommer til Kissamos fra følgende havne:

Kissamos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Antikythira og Kissamos: Sea Jets og Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Jets, Lane Sea Lines.

Under din overfart mellem Antikythira og Kissamos tilbagelægger du 54 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt