Antikythira
Rejs direkte til Kythira med færge
Kythira
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Antikythira til Kythira?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Antikythira til Kythira? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Antikythira til Kythira er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Antikythira til Kythira, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Antikythira til Kythira.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Jets eller Lane Sea Lines, så du kan finde det Antikythira Kythira færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Lane Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Antikythira til Kythira, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Antikythira - Kythira

Afgangshavn
Antikythira
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Kythira
Grækenland
Attica
Afstand
40 km
Færgeselskaber
Sea Jets, Lane Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Antikythira Kythira: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Antikythira til Kythira, kan du finde billetter fra 60 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 418 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Antikythira til Kythira, er 239 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Antikythira til Kythira er 1 timer 46 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 50 minutter om at nå Kythira, mens de hurtigste både vil ankomme til Kythira på 1 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Antikythira kl. 10:15. Den sidste båd til Kythira afgår fra havnen i Antikythira kl. 13:00.

Gennemsnitspris for Antikythira til Kythira færgeoverfart
239 kr.
Prisinterval på færger Antikythira Kythira (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
60 kr. - 418 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Antikythira Kythira
1 timer 46 minutter
Afgangstid for første færge til Kythira
10:15
Tidspunkt for sidste færge til Kythira
13:00
Ankomsttid for første færge til Kythira
12:00
Ankomsttid for sidste færge til Kythira
14:50

Hvorfor tage færgen fra Antikythira til Kythira?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Antikythira til Kythira være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kythira. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Antikythira til Kythira er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Antikythira Kythira-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Sea Jets eller Lane Sea Lines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Antikythira Kythira-færgetur med færge i Antikythira Kythira ultra afslappende. Færgerne fra Sea Jets eller Lane Sea Lines er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Kythira uden stress og helt afslappet.
Nyd et meget opmærksomt personale
Hvert eneste minut af Antikythira-Kythira-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Antikythira til udstigning i Kythira, står kvalificeret og smilende personale fra Sea Jets eller Lane Sea Lines til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Antikythira og Kythira?

Hvis du ønsker at rejse mellem Antikythira og Kythira med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Lane Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Antikythira Kythira
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Antikythira-Kythira priser og bestille en Sea Jets billet mellem Antikythira og Kythira. Flere oplysninger om Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Kythira
Lane Sea Lines
Færgeselskabet Lane Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Antikythira og Kythira. På Vivanoda kan du sammenligne Antikythira-Kythira priser og bestille en Lane Sea Lines billet mellem Antikythira og Kythira. Flere oplysninger om Lane Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Antikythira? Hvor ankommer bådene i Kythira?

Afgangshavn i Antikythira

Sea Jets eller Lane Sea Lines færger afgår til Kythira fra følgende havne i Antikythira:

Antikythira
Kort

Ankomsthavn i Kythira

Lane Sea Lines eller Sea Jets skibe ankommer til Kythira fra følgende havne:

Kythira
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Antikythira og Kythira: Sea Jets og Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Jets, Lane Sea Lines.

Under din overfart mellem Antikythira og Kythira tilbagelægger du 40 km.

For at tage med båd fra Antikythira til Kythira, kan du finde priser fra 60 kr. for den laveste, til 418 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 239 kr..

Den første færge afgår fra Antikythira kl. 10:15 til Kythira.

Den sidste færge til Kythira afgår normalt fra Antikythira kl. 13:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt