Athen
Rejs direkte til Aigina med færge
Aigina
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Aigina?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Aigina? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Aigina er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Aigina, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Aigina.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins, så du kan finde det Athen Aigina færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Aigina, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Aigina

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Aigina
Grækenland
Attica
Afstand
33 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Aigina: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Aigina, kan du finde billetter fra 82 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 410 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Aigina, er 201 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Aigina er 1 timer 6 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 20 minutter om at nå Aigina, mens de hurtigste både vil ankomme til Aigina på 40 minutter. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 06:30. Den sidste båd til Aigina afgår fra havnen i Athen kl. 18:15.

Gennemsnitspris for Athen til Aigina færgeoverfart
201 kr.
Prisinterval på færger Athen Aigina (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
82 kr. - 410 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Aigina
1 timer 6 minutter
Afgangstid for første færge til Aigina
06:30
Tidspunkt for sidste færge til Aigina
18:15
Ankomsttid for første færge til Aigina
07:10
Ankomsttid for sidste færge til Aigina
19:25

Hvorfor tage færgen fra Athen til Aigina?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Aigina være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Aigina. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Aigina er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På overfarten fra Athen til Aigina kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Aigina. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Athen og Aigina på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Athen, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Athen til Aigina i lang tid.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Athen Aigina-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Aigina?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Aigina med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Athen Aigina
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Aigina priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Athen og Aigina. Hellenic Seaways opererer 7 overfarter om dagen til Aigina fra Athen, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
40 minutter
7 overfarter om dagen
Anes Ferries Athen Aigina
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Aigina priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Athen og Aigina. Anes Ferries opererer 3 overfarter om dagen til Aigina fra Athen, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Anes Ferries
1 timer 20 minutter
3 overfarter om dagen
Saronic Ferries Athen Aigina
Saronic Ferries
Færgeselskabet Saronic Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Athen og Aigina. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Aigina priser og bestille en Saronic Ferries billet mellem Athen og Aigina. Flere oplysninger om Saronic Ferries
Aegean Flying Dolphins Athen Aigina
Aegean Flying Dolphins
Færgeselskabet Aegean Flying Dolphins driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Athen og Aigina. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Aigina priser og bestille en Aegean Flying Dolphins billet mellem Athen og Aigina. Flere oplysninger om Aegean Flying Dolphins

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Aigina?

Afgangshavn i Athen

Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins færger afgår til Aigina fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E6
Kort

Ankomsthavn i Aigina

Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Aigina fra følgende havne:

Port of Aigina
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Aigina, tager det mindst 40 minutter at tilbagelægge de 33 km fra Athen til Aigina.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Aigina om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries og Aegean Flying Dolphins). Der er i øjeblikket 10 overfarter om dagen fra Athen til Aigina.

Der er 4 rederier, der forbinder Athen og Aigina: Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries og Aegean Flying Dolphins.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Aigina booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Aigina tilbagelægger du 33 km.

For at tage med båd fra Athen til Aigina, kan du finde priser fra 82 kr. for den laveste, til 410 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 201 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 06:30 til Aigina.

Den sidste færge til Aigina afgår normalt fra Athen kl. 18:15.

Hvordan er en færgeoverfart fra Athen til Aigina?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Athen til Aigina overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Athen til udstigning i Aigina, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries og Aegean Flying Dolphins' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Athen og Aigina.

Afgang fra Athen med færge

Før din Athen Aigina færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Athen / Du skal ankomme til færgeterminalen i Athen inden for den tidsfrist, som Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Athen - Aigina / I færgeterminalen i Athen skal du kigge efter Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Aigina / I færgeterminalen i Athen udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på skibet mellem Athen og Aigina

Om bord på Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Aigina, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Aigina:

  • Aigina Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Aigina fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Aigina Harbour.
  • Forlad skibet, og Aigina er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Aigina. Endelig er din ferie i Aigina begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt