Athen
Rejs direkte til Ermioni med færge
Ermioni
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Ermioni?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Ermioni? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Ermioni er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Ermioni, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Ermioni.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, så du kan finde det Athen Ermioni færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Ermioni, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Ermioni

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Ermioni
Grækenland
Peloponnes
Afstand
78 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Ermioni: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Ermioni, kan du finde billetter fra 336 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 336 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Ermioni, er 336 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Ermioni er 2 timer 27 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 35 minutter om at nå Ermioni, mens de hurtigste både vil ankomme til Ermioni på 1 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 08:30. Den sidste båd til Ermioni afgår fra havnen i Athen kl. 19:30.

Gennemsnitspris for Athen til Ermioni færgeoverfart
336 kr.
Prisinterval på færger Athen Ermioni (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
336 kr. - 336 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Ermioni
2 timer 27 minutter
Afgangstid for første færge til Ermioni
08:30
Tidspunkt for sidste færge til Ermioni
19:30
Ankomsttid for første færge til Ermioni
10:50
Ankomsttid for sidste færge til Ermioni
22:05

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Ermioni?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Ermioni med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Athen Ermioni
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Ermioni priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Athen og Ermioni. Hellenic Seaways opererer 3 overfarter om dagen til Ermioni fra Athen, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
2 timer 10 minutter
3 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Ermioni?

Afgangshavn i Athen

Hellenic Seaways færger afgår til Ermioni fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort

Ankomsthavn i Ermioni

Hellenic Seaways skibe ankommer til Ermioni fra følgende havne:

Ermioni
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt