Anbefalet rute
Athen
Rejs direkte til Kissamos med færge
Kissamos
Se priser
Alternative ruter
Athen
Rejs med færge til Kythira
Kythira
Rejs med færge til Kissamos
Kissamos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Kissamos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Kissamos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Kissamos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Kissamos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Kissamos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines, så du kan finde det Athen Kissamos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Kissamos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Kissamos

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Kissamos
Grækenland
Kreta
Afstand
276 km
Færgeselskaber
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Kissamos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Kissamos, kan du finde billetter fra 172 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1343 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Kissamos, er 761 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Kissamos er 10 timer 44 minutter. De langsomste færger vil være 10 timer 50 minutter om at nå Kissamos, mens de hurtigste både vil ankomme til Kissamos på 10 timer 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 10:00. Den sidste båd til Kissamos afgår fra havnen i Athen kl. 15:00.

Gennemsnitspris for Athen til Kissamos færgeoverfart
761 kr.
Prisinterval på færger Athen Kissamos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
172 kr. - 1343 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Kissamos
10 timer 44 minutter
Afgangstid for første færge til Kissamos
10:00
Tidspunkt for sidste færge til Kissamos
15:00
Ankomsttid for første færge til Kissamos
01:50
Ankomsttid for sidste færge til Kissamos
20:25

Hvorfor tage færgen fra Athen til Kissamos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Kissamos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kissamos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Kissamos er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Athen og Kissamos på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Athen, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Kissamos flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Athen og Kissamos vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Athen til Kissamos, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Athen, til det forlader Kissamos. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Kissamos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Kissamos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Lane Sea Lines Athen Kissamos
Lane Sea Lines
Færgeselskabet Lane Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Athen og Kissamos. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Kissamos priser og bestille en Lane Sea Lines billet mellem Athen og Kissamos. Flere oplysninger om Lane Sea Lines
Sea Jets Athen Kissamos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Kissamos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Athen og Kissamos. Flere oplysninger om Sea Jets
LANE Sea Line Athen Kissamos
LANE Sea Line
LANE Sea Line blev grundlagt i 1985 og har hovedsæde i Bari, Italien. Selskabet betjener havne i Adriaterhavet i Italien og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Kissamos priser og bestille en LANE Sea Line billet mellem Athen og Kissamos. Flere oplysninger om LANE Sea Line

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Kissamos?

Afgangshavn i Athen

Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line færger afgår til Kissamos fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort

Ankomsthavn i Kissamos

LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines skibe ankommer til Kissamos fra følgende havne:

Kissamos
Kort
Andre alternative overfarter mellem Athen og Kissamos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Athen og Kissamos: Lane Sea Lines, Sea Jets og LANE Sea Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Kissamos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Kissamos tilbagelægger du 276 km.

For at tage med båd fra Athen til Kissamos, kan du finde priser fra 172 kr. for den laveste, til 1343 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 761 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 10:00 til Kissamos.

Den sidste færge til Kissamos afgår normalt fra Athen kl. 15:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Athen til Kissamos?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Athen til Kissamos overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Athen til udstigning i Kissamos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i LANE Sea Line, Sea Jets og Lane Sea Lines' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Athen og Kissamos.

Klar til ombordstigning i Athen

Inden du tager af sted på din færgetur fra Athen Kissamos til Athen, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Athen / Du skal ankomme i havnen i Athen i god tid. Tjek venligst dette med dit LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Athen - Kissamos / I færgeterminalen i Athen skal du kigge efter Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Kissamos / I færgeterminalen i Athen udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Livet om bord på færgen mellem Athen og Kissamos

Om bord på LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Kissamos er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Kissamos:

  • Kissamos Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Kissamos fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Kissamos Harbour.
  • Forlad skibet, og Kissamos er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Kissamos havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Kissamos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt