Athen
Rejs direkte til Methana med færge
Methana
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Methana?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Methana? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Methana er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Methana, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Methana.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins, så du kan finde det Athen Methana færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Methana, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Methana

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Methana
Grækenland
Attica
Afstand
54 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Methana: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Methana, kan du finde billetter fra 112 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 507 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Methana, er 313 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Methana er 2 timer. De langsomste færger vil være 2 timer om at nå Methana, mens de hurtigste både vil ankomme til Methana på 2 timer. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 10:30.

Gennemsnitspris for Athen til Methana færgeoverfart
313 kr.
Prisinterval på færger Athen Methana (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
112 kr. - 507 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Methana
2 timer
Afgangstid for første færge til Methana
10:30
Ankomsttid for første færge til Methana
12:30

Hvorfor tage færgen fra Athen til Methana?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Methana være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Methana. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Methana er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Athen Methana-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Hellenic Seaways, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Methana uden stress og helt afslappet.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Athen-Methana i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Methana for at komme af båden.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Athen Methana-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Hellenic Seaways, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Methana?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Methana med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Athen Methana
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Methana priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Athen og Methana. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Saronic Ferries Athen Methana
Saronic Ferries
Færgeselskabet Saronic Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Athen og Methana. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Methana priser og bestille en Saronic Ferries billet mellem Athen og Methana. Flere oplysninger om Saronic Ferries
Aegean Flying Dolphins Athen Methana
Aegean Flying Dolphins
Færgeselskabet Aegean Flying Dolphins driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Athen og Methana. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Methana priser og bestille en Aegean Flying Dolphins billet mellem Athen og Methana. Flere oplysninger om Aegean Flying Dolphins

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Methana?

Afgangshavn i Athen

Hellenic Seaways, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins færger afgår til Methana fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort

Ankomsthavn i Methana

Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Methana fra følgende havne:

Methana
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Athen og Methana: Hellenic Seaways, Saronic Ferries og Aegean Flying Dolphins.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Methana booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Methana tilbagelægger du 54 km.

For at tage med båd fra Athen til Methana, kan du finde priser fra 112 kr. for den laveste, til 507 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 313 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 10:30 til Methana.

Hvordan er en færgeoverfart fra Athen til Methana?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Athen og Methana ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Athen til udstigning i Methana, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Hellenic Seaways, Saronic Ferries og Aegean Flying Dolphins' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Athen og Methana.

Ombordstigning i Athen

Inden du tager af sted på din færgetur fra Athen Methana til Athen, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Athen havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Athen inden for den tidsfrist, som Hellenic Seaways, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Athen - Methana / I Athen skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries eller Hellenic Seaways-billetkontoret i Athen-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Methana / Fra færgeterminalen i Athen vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Hellenic Seaways, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Athen og Methana

På skibet fra Hellenic Seaways, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Methana, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Methana:

  • Færgen sejler ind i Methana Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Methana Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Methana Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Methana / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. Toldpersonalet i Methana havn kan give dig en kontrol. Endelig forlader du havnen, og Methana venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt