Anbefalet rute
Athen
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser
Alternative ruter
Athen
Rejs med færge, fly til Paros
Paros
Rejs med færge til Naxos
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets, så du kan finde det Athen Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Naxos

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
175 km
Færgeselskaber
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Golden Star Ferries
Hyppighed af overfarter
8 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
3 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Naxos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Naxos, kan du finde billetter fra 313 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1947 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Naxos, er 1127 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Naxos er 4 timer 26 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 5 minutter om at nå Naxos, mens de hurtigste både vil ankomme til Naxos på 3 timer 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 07:00. Den sidste båd til Naxos afgår fra havnen i Athen kl. 17:30.

Gennemsnitspris for Athen til Naxos færgeoverfart
1127 kr.
Prisinterval på færger Athen Naxos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
313 kr. - 1947 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Naxos
4 timer 26 minutter
Afgangstid for første færge til Naxos
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Naxos
17:30
Ankomsttid for første færge til Naxos
10:25
Ankomsttid for sidste færge til Naxos
23:35

Hvorfor tage færgen fra Athen til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Naxos er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Athen kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Naxos og føler dig helt zen og energisk.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Athen til Naxos meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. Under Athen Naxos-færgeoverfarten med Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines eller Cyclades Fast Ferries er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Athen Naxos-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Cyclades Fast Ferries Athen Naxos
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Naxos priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Athen og Naxos. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries
Minoan Lines Athen Naxos
Minoan Lines
Minoan Lines er et græsk rederi, der blev oprettet i 1972 og tilbyder passagertransport i Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Naxos priser og bestille en Minoan Lines billet mellem Athen og Naxos. Flere oplysninger om Minoan Lines
Blue Star Ferries Athen Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Athen-Naxos og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Naxos priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Athen og Naxos. Blue Star Ferries opererer 4 overfarter om dagen til Naxos fra Athen, og rejsetiden er 3 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
3 timer 55 minutter
4 overfarter om dagen
Aegean Speed Lines Athen Naxos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder færgefart mellem de græske øer og havne på det græske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Naxos priser og bestille en Aegean Speed Lines billet mellem Athen og Naxos. Flere oplysninger om Aegean Speed Lines
Sea Jets Athen Naxos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Naxos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Athen og Naxos. Sea Jets opererer 14 overfarter om ugen til Naxos fra Athen, og rejsetiden er 3 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
3 timer 20 minutter
14 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Athen Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Naxos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Athen og Naxos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Athen

Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways færger afgår til Naxos fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines eller Cyclades Fast Ferries skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Andre alternative overfarter mellem Athen og Naxos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Naxos, tager det mindst 3 timer 20 minutter at tilbagelægge de 175 km fra Athen til Naxos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Naxos om vinteren) og af færgeselskabet (Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 8 overfarter om dagen fra Athen til Naxos.

Der er 6 rederier, der forbinder Athen og Naxos: Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Golden Star Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Golden Star Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Naxos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Naxos tilbagelægger du 175 km.

For at tage med båd fra Athen til Naxos, kan du finde priser fra 313 kr. for den laveste, til 1947 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1127 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 07:00 til Naxos.

Den sidste færge til Naxos afgår normalt fra Athen kl. 17:30.

Hvordan er en færgeoverfart fra Athen til Naxos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Athen og Naxos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Athen til udstigning i Naxos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries og Sea Jets' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Athen og Naxos.

Klar til ombordstigning i Athen

Inden du tager af sted på din færgetur fra Athen Naxos til Athen, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Athen havn / Du skal ankomme i havnen i Athen i god tid. Tjek venligst dette med dit Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines eller Cyclades Fast Ferries-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Athen - Naxos / I færgeterminalen i Athen skal du kigge efter Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Naxos / I færgeterminalen i Athen udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines eller Cyclades Fast Ferries' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Athen og Naxos

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Udstigning fra færgen i Naxos

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Naxos:

  • Naxos Harbour er i sigte / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Naxos Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Naxos havn.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Naxos Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Naxos / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. I Naxos kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Naxos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt