Athen
Rejs direkte til Spetses med færge
Spetses
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Spetses?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Spetses? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Spetses er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Spetses, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Spetses.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways eller Alpha Lines, så du kan finde det Athen Spetses færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Alpha Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Spetses, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Spetses

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Spetses
Grækenland
Attica
Afstand
93 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Spetses: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Spetses, kan du finde billetter fra 358 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 403 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Spetses, er 366 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Spetses er 2 timer 30 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 10 minutter om at nå Spetses, mens de hurtigste både vil ankomme til Spetses på 2 timer. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 08:30. Den sidste båd til Spetses afgår fra havnen i Athen kl. 16:15.

Gennemsnitspris for Athen til Spetses færgeoverfart
366 kr.
Prisinterval på færger Athen Spetses (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
358 kr. - 403 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Spetses
2 timer 30 minutter
Afgangstid for første færge til Spetses
08:30
Tidspunkt for sidste færge til Spetses
16:15
Ankomsttid for første færge til Spetses
10:45
Ankomsttid for sidste færge til Spetses
18:20

Hvorfor tage færgen fra Athen til Spetses?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Spetses være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Spetses. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Spetses er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På Athen Spetses-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Spetses. Det er dog værd at spørge Hellenic Seaways eller Alpha Lines-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Spetses.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Athen til Spetses meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Athen-Spetses-overfarten med Alpha Lines eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Athen til Spetses som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Athen, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Athen og Spetses vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Spetses?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Spetses med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Alpha Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Athen Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Spetses priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Athen og Spetses. Hellenic Seaways opererer 5 overfarter om dagen til Spetses fra Athen, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
2 timer 10 minutter
5 overfarter om dagen
Alpha Lines Athen Spetses
Alpha Lines
Færgeselskabet Alpha Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Athen og Spetses. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Spetses priser og bestille en Alpha Lines billet mellem Athen og Spetses. Flere oplysninger om Alpha Lines

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Spetses?

Afgangshavn i Athen

Hellenic Seaways eller Alpha Lines færger afgår til Spetses fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort

Ankomsthavn i Spetses

Alpha Lines eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Spetses fra følgende havne:

Spetses
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Spetses, tager det mindst 2 timer 10 minutter at tilbagelægge de 93 km fra Athen til Spetses.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Spetses om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways og Alpha Lines). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Athen til Spetses.

Der er 2 rederier, der forbinder Athen og Spetses: Hellenic Seaways og Alpha Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Under din overfart mellem Athen og Spetses tilbagelægger du 93 km.

For at tage med båd fra Athen til Spetses, kan du finde priser fra 358 kr. for den laveste, til 403 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 366 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 08:30 til Spetses.

Den sidste færge til Spetses afgår normalt fra Athen kl. 16:15.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt