Anbefalet rute
Athen
Rejs direkte til Syros med færge
Syros
Se priser
Alternative ruter
Athen
Rejs med færge til Tinos
Tinos
Rejs med færge til Syros
Syros
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Syros?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Syros? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Syros er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Syros, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Syros.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Cyclades Fast Ferries, så du kan finde det Athen Syros færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Syros, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Syros

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
135 km
Færgeselskaber
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Syros: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Syros, kan du finde billetter fra 276 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1671 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Syros, er 903 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Syros er 3 timer 6 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 50 minutter om at nå Syros, mens de hurtigste både vil ankomme til Syros på 2 timer. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 07:00. Den sidste båd til Syros afgår fra havnen i Athen kl. 18:00.

Gennemsnitspris for Athen til Syros færgeoverfart
903 kr.
Prisinterval på færger Athen Syros (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
276 kr. - 1671 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Syros
3 timer 6 minutter
Afgangstid for første færge til Syros
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Syros
18:00
Ankomsttid for første færge til Syros
09:00
Ankomsttid for sidste færge til Syros
21:45

Hvorfor tage færgen fra Athen til Syros?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Syros være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Syros. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Syros er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Athen-Syros kan du gå ud på Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines eller Sea Jets-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Syros fuld af energi.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Athen og Syros på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er enklere. Så snart du forlader Athen, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Athen til Syros i lang tid.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Athen Syros-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines eller Sea Jets-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Syros helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Syros?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Syros med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Athen Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Syros priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Athen og Syros. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Blue Star Ferries Athen Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Athen-Syros og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Syros priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Athen og Syros. Blue Star Ferries opererer 3 overfarter om dagen til Syros fra Athen, og rejsetiden er 3 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
3 timer 30 minutter
3 overfarter om dagen
Cyclades Fast Ferries Athen Syros
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Syros priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Athen og Syros. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries
Aegean Speed Lines Athen Syros
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder færgefart mellem de græske øer og havne på det græske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Syros priser og bestille en Aegean Speed Lines billet mellem Athen og Syros. Flere oplysninger om Aegean Speed Lines
Minoan Lines Athen Syros
Minoan Lines
Minoan Lines er et græsk rederi, der blev oprettet i 1972 og tilbyder passagertransport i Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Syros priser og bestille en Minoan Lines billet mellem Athen og Syros. Flere oplysninger om Minoan Lines
Sea Jets Athen Syros
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Syros priser og bestille en Sea Jets billet mellem Athen og Syros. Sea Jets opererer 7 overfarter om ugen til Syros fra Athen, og rejsetiden er 1 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
1 timer 55 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Syros?

Afgangshavn i Athen

Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines eller Sea Jets færger afgår til Syros fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort

Ankomsthavn i Syros

Sea Jets, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Syros fra følgende havne:

Port of Siros Ermoupoli
Kort
Andre alternative overfarter mellem Athen og Syros
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Syros, tager det mindst 1 timer 55 minutter at tilbagelægge de 135 km fra Athen til Syros.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Syros om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines og Sea Jets). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Athen til Syros.

Der er 6 rederier, der forbinder Athen og Syros: Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Syros booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Syros tilbagelægger du 135 km.

For at tage med båd fra Athen til Syros, kan du finde priser fra 276 kr. for den laveste, til 1671 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 903 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 07:00 til Syros.

Den sidste færge til Syros afgår normalt fra Athen kl. 18:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Athen til Syros?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Athen og Syros ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Athen til udstigning i Syros, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways og Cyclades Fast Ferries' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Athen og Syros.

Klar til ombordstigning i Athen

Før din Athen Syros færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Athen havn / Du skal ankomme i havnen i Athen i god tid. Tjek venligst dette med dit Sea Jets, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Athen - Syros / I færgeterminalen i Athen skal du kigge efter Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines eller Sea Jets-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Syros / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Athen, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Sea Jets, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på færgen fra Athen til Syros

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines eller Sea Jets-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Syros, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Syros:

  • Syros Harbour er i sigte / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Syros Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Syros havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Athen til Syros i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Syros.
  • Forlad skibet og udforsk Syros / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. Toldpersonalet i Syros havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Syros begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt