Anbefalet rute
Bari
Rejs direkte til Durres med færge
Durres
Se priser
Alternative ruter
Bari
Rejs med bus, samkørsel, tog til Ancona
Ancona
Rejs med færge til Durres
Durres
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Bari til Durres?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Bari til Durres? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Bari til Durres er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Bari til Durres, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Bari til Durres.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways eller Grandi Navi Veloci, så du kan finde det Bari Durres færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Bari til Durres, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Bari - Durres

Afgangshavn
Bari
Italien
Apulien
Ankomsthavn
Durres
Albanien
Afstand
225 km
Færgeselskaber
Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
8 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Bari Durres: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Bari til Durres, kan du finde billetter fra 343 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1791 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Bari til Durres, er 873 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Bari til Durres er 9 timer 50 minutter. De langsomste færger vil være 11 timer om at nå Durres, mens de hurtigste både vil ankomme til Durres på 8 timer. Den første færge forlader havnen i Bari kl. 12:00. Den sidste båd til Durres afgår fra havnen i Bari kl. 23:59.

Gennemsnitspris for Bari til Durres færgeoverfart
873 kr.
Prisinterval på færger Bari Durres (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
343 kr. - 1791 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Bari Durres
9 timer 50 minutter
Afgangstid for første færge til Durres
12:00
Tidspunkt for sidste færge til Durres
23:59
Ankomsttid for første færge til Durres
06:30
Ankomsttid for sidste færge til Durres
22:00

Hvorfor tage færgen fra Bari til Durres?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Bari til Durres være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Durres. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Bari til Durres er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Durres eller et andet sted hen på, hvis man vil til Durres. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Bari-Durres-overfarten med Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Om bord på en Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways-færge vil du nyde en jævn start fra Bari og sejle med mindre end 40 km/t til Durres. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Bari-Durres-overfart lidt for kort!
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Bari Durres-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Bari og Durres?

Hvis du ønsker at rejse mellem Bari og Durres med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Adria Ferries Bari Durres
Adria Ferries
Færgeselskabet Adria Ferries driver overfarter i Italien og Albanien og især søforbindelser mellem havnene i Bari og Durres. På Vivanoda kan du sammenligne Bari-Durres priser og bestille en Adria Ferries billet mellem Bari og Durres. Adria Ferries opererer 2 overfarter om dagen til Durres fra Bari, og rejsetiden er 8 timer. Flere oplysninger om Adria Ferries
8 timer
2 overfarter om dagen
Adriatica Traghetti Bari Durres
Adriatica Traghetti
Færgeselskabet Adriatica Traghetti driver overfarter i Italien og Albanien og især søforbindelser mellem havnene i Bari og Durres. På Vivanoda kan du sammenligne Bari-Durres priser og bestille en Adriatica Traghetti billet mellem Bari og Durres. Flere oplysninger om Adriatica Traghetti
Grandi Navi Veloci Bari Durres
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci er et italiensk selskab og en af de førende inden for passagertransport i Middelhavet. Det betjener Italien (Sicilien og Sardinien), Spanien, Tunesien, Algeriet, Frankrig og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Bari-Durres priser og bestille en Grandi Navi Veloci billet mellem Bari og Durres. Grandi Navi Veloci opererer 12 overfarter om ugen til Durres fra Bari, og rejsetiden er 9 timer. Flere oplysninger om Grandi Navi Veloci
9 timer
12 overfarter om ugen
Tirrenia di Navigazione Bari Durres
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione er et færgeselskab med hjemsted i Cagliari, Sardinien. Selskabet blev grundlagt i 1946 og tilbyder overfarter til flere destinationer i Italien og på Sardinien. På Vivanoda kan du sammenligne Bari-Durres priser og bestille en Tirrenia di Navigazione billet mellem Bari og Durres. Flere oplysninger om Tirrenia di Navigazione
ANEK Lines Bari Durres
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Bari-Durres og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Bari-Durres priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Bari og Durres. Flere oplysninger om ANEK Lines
European Seaways Bari Durres
European Seaways
European Seaways er et færgeselskab med base i Europa, der tilbyder overfarter til forskellige lande og regioner. På Vivanoda kan du sammenligne Bari-Durres priser og bestille en European Seaways billet mellem Bari og Durres. Flere oplysninger om European Seaways
Ventouris Ferries Bari Durres
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries er et færgeselskab med base i Grækenland, der sejler til forskellige destinationer i Grækenland, Tyrkiet og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Bari-Durres priser og bestille en Ventouris Ferries billet mellem Bari og Durres. Ventouris Ferries opererer 13 overfarter om ugen til Durres fra Bari, og rejsetiden er 9 timer. Flere oplysninger om Ventouris Ferries
9 timer
13 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Bari? Hvor ankommer bådene i Durres?

Afgangshavn i Bari

Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways færger afgår til Durres fra følgende havne i Bari:

Bari Molo San Vito 4
Kort

Ankomsthavn i Durres

Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti skibe ankommer til Durres fra følgende havne:

Durres
Kort
Andre alternative overfarter mellem Bari og Durres
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Bari til Durres, tager det mindst 8 timer at tilbagelægge de 225 km fra Bari til Durres.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Bari og Durres om vinteren) og af færgeselskabet (Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines og European Seaways). Der er i øjeblikket 6 overfarter om dagen fra Bari til Durres.

Der er 7 rederier, der forbinder Bari og Durres: Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines og European Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Bari Durres booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Bari og Durres tilbagelægger du 225 km.

For at tage med båd fra Bari til Durres, kan du finde priser fra 343 kr. for den laveste, til 1791 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 873 kr..

Den første færge afgår fra Bari kl. 12:00 til Durres.

Den sidste færge til Durres afgår normalt fra Bari kl. 23:59.

Hvordan er en færgeoverfart fra Bari til Durres?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Bari og Durres ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Bari Durres med Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways eller Grandi Navi Veloci har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Bari til landgang i Durres. Du kan også finde praktiske oplysninger om Bari og Durres.

Ombordstigning i Bari

Før din Bari Durres færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Bari / Du skal ankomme i havnen i Bari i god tid. Tjek venligst dette med dit Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Bari - Durres / Gå til Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti-skranken i færgeterminalen i Bari for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Durres / Fra færgeterminalen i Bari vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Bari og Durres

På Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti-skibene er der noget for enhver smag. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Durres er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Durres:

  • Anløb af Durres Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Durres Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Durres Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Durres Harbour.
  • Forlad skibet, og Durres er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Durres. Endelig begynder dit ophold i Durres for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt