Rejser med færge fra Bari til Montenegro

At rejse med færge fra Bari til Montenegro er et fremragende valg! Bari-Montenegro-færger drives af 1 rederier (Montenegro Lines), der betjener havnene i Bar og Bari.

For at være sikker på at finde en billig Bari Montenegro bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Montenegro Lines.

Færge Bari Montenegro i tal

Lande
Italien
Montenegro
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Bari Montenegro færgeruter

Leder du efter en færge fra Bari til Montenegro? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Bari og Montenegro på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Montenegro Lines tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Bari eller Bar kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Bari og Montenegro, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Montenegro Lines. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Bari og Montenegro!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Bari Montenegro - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Bari til Montenegro

Montenegro: Færgerejse og opdagelse af landet

Havne i Montenegro :
Montenegro har tre hovedhavne, hvorfra du kan tage på færgetur. Havnen i Kotor, som ligger i Kotorbugten, er et populært udgangspunkt for at udforske den smukke bugt og de maleriske omgivelser. Havnen i Bar, på Adriaterhavskysten, tilbyder også forbindelser til mange internationale destinationer, hvilket gør den til et praktisk valg for rejsende uden for landet. Endelig er havnen i Zelenika, tæt på Herceg Novi, et andet ideelt udgangspunkt for at udforske Adriaterhavets klare vand.

Øerne i Montenegro :
For elskere af naturlig skønhed er øerne i Montenegro et absolut must. Øgruppen Kotor Mouths omfatter flere storslåede øer, såsom Mamula Island og hoteløen Sveti Stefan, som byder på betagende natur og uberørte sandstrande. Færger sejler dig til nogle af disse øer, hvor du kan slappe af på stranden, dyrke vandsport eller udforske traditionelle landsbyer.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None