Anbefalet rute
Bastia
Rejs direkte til Nice med færge, fly
Nice
Se priser
Alternative ruter
Bastia
Rejs med samkørsel, tog til Calvi
Calvi
Rejs med færge, fly til Nice
Nice
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Bastia til Nice?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Bastia til Nice? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Bastia til Nice er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Bastia til Nice, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Bastia til Nice.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Corsica Ferries eller Moby Lines, så du kan finde det Bastia Nice færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Moby Lines eller Corsica Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Bastia til Nice, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Bastia - Nice

Afgangshavn
Bastia
Frankrig
Korsika
Ankomsthavn
Nice
Frankrig
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
209 km
Færgeselskaber
Corsica Ferries, Moby Lines
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Bastia Nice: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Bastia til Nice, kan du finde billetter fra 157 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2149 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Bastia til Nice, er 642 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Bastia til Nice er 8 timer 16 minutter. De langsomste færger vil være 11 timer om at nå Nice, mens de hurtigste både vil ankomme til Nice på 6 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Bastia kl. 06:00. Den sidste båd til Nice afgår fra havnen i Bastia kl. 19:30.

Gennemsnitspris for Bastia til Nice færgeoverfart
642 kr.
Prisinterval på færger Bastia Nice (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
157 kr. - 2149 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Bastia Nice
8 timer 16 minutter
Afgangstid for første færge til Nice
06:00
Tidspunkt for sidste færge til Nice
19:30
Ankomsttid for første færge til Nice
06:00
Ankomsttid for sidste færge til Nice
23:55

Hvorfor tage færgen fra Bastia til Nice?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Bastia til Nice være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Nice. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Bastia til Nice er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På Bastia Nice-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Nice. Det er dog værd at spørge Moby Lines eller Corsica Ferries-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Nice.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Omvendt er en Bastia Nice-færgetur med færge i Bastia Nice ultra afslappende. Færgerne fra Moby Lines eller Corsica Ferries er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Nice uden stress og helt afslappet.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Moby Lines eller Corsica Ferries-færge på de 209 km mellem Bastia og Nice vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Bastia-Nice-overfart lidt for kort!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Bastia og Nice?

Hvis du ønsker at rejse mellem Bastia og Nice med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Moby Lines eller Corsica Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Moby Lines Bastia Nice
Moby Lines
Moby Lines er et italiensk færgeselskab, der har betjent Sardinien og Korsika fra Italien siden 1959. Hvordan bestiller jeg en Moby Lines Bastia Nice overfart? Ved at bruge Vivanoda og dens multi-transport søgemaskine! På Vivanoda kan du sammenligne Bastia-Nice priser og bestille en Moby Lines billet mellem Bastia og Nice. Flere oplysninger om Moby Lines
Corsica Ferries Bastia Nice
Corsica Ferries
Corsica Ferries er et fransk-italiensk færgeselskab, der betjener Korsika og Sardinien fra det franske og italienske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Bastia-Nice priser og bestille en Corsica Ferries billet mellem Bastia og Nice. Corsica Ferries opererer 6 overfarter om ugen til Nice fra Bastia, og rejsetiden er 5 timer. Flere oplysninger om Corsica Ferries
5 timer
6 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Bastia? Hvor ankommer bådene i Nice?

Afgangshavn i Bastia

Moby Lines eller Corsica Ferries færger afgår til Nice fra følgende havne i Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Kort

Ankomsthavn i Nice

Corsica Ferries eller Moby Lines skibe ankommer til Nice fra følgende havne:

Nice Terminal Passager 1
Kort
Andre alternative overfarter mellem Bastia og Nice
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Bastia til Nice, tager det mindst 5 timer at tilbagelægge de 209 km fra Bastia til Nice.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Bastia og Nice om vinteren) og af færgeselskabet (Moby Lines og Corsica Ferries). Der er i øjeblikket 6 overfarter om ugen fra Bastia til Nice.

Der er 2 rederier, der forbinder Bastia og Nice: Moby Lines og Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Corsica Ferries, Moby Lines.

Under din overfart mellem Bastia og Nice tilbagelægger du 209 km.

For at tage med båd fra Bastia til Nice, kan du finde priser fra 157 kr. for den laveste, til 2149 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 642 kr..

Den første færge afgår fra Bastia kl. 06:00 til Nice.

Den sidste færge til Nice afgår normalt fra Bastia kl. 19:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt