Bøjden
Rejs direkte til Fynshav med færge
Fynshav
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Bøjden til Fynshav?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Bøjden til Fynshav? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Bøjden til Fynshav er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Bøjden til Fynshav, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Bøjden til Fynshav.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som AlsFærgen, så du kan finde det Bøjden Fynshav færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra AlsFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Bøjden til Fynshav, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Bøjden - Fynshav

Afgangshavn
Bøjden
Danmark
Ankomsthavn
Fynshav
Danmark
Afstand
15 km
Færgeselskaber
AlsFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Bøjden til Fynshav?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Bøjden til Fynshav være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Fynshav. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Bøjden til Fynshav er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Bøjden kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af AlsFærgen-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Fynshav fuld af energi.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Bøjden og Fynshav med din familie på end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Bøjden, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Fynshav flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Bøjden og Fynshav vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Om bord på en AlsFærgen-færge vil du nyde en jævn start fra Bøjden og sejle med mindre end 40 km/t til Fynshav. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Fynshav, for oplevelsen er så behagelig!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Bøjden og Fynshav?

Hvis du ønsker at rejse mellem Bøjden og Fynshav med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder AlsFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

AlsFærgen Bøjden Fynshav
AlsFærgen
Færgeselskabet AlsFærgen driver overfarter i Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Bøjden og Fynshav. På Vivanoda kan du sammenligne Bøjden-Fynshav priser og bestille en AlsFærgen billet mellem Bøjden og Fynshav. Flere oplysninger om AlsFærgen

Hvor afgår færgerne i Bøjden? Hvor ankommer bådene i Fynshav?

Afgangshavn i Bøjden

AlsFærgen færger afgår til Fynshav fra følgende havne i Bøjden:

Bojden
Kort

Ankomsthavn i Fynshav

AlsFærgen skibe ankommer til Fynshav fra følgende havne:

Port of Fynshav
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Bøjden og Fynshav: AlsFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af AlsFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra AlsFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Bøjden Fynshav booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Bøjden og Fynshav tilbagelægger du 15 km.

Oplev en færgeoverfart fra Bøjden til Fynshav

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Bøjden og Fynshav ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Bøjden Fynshav med AlsFærgen har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Bøjden til landgang i Fynshav. Du kan også finde praktiske oplysninger om Bøjden og Fynshav.

Afgang fra Bøjden med færge

Inden du tager af sted på din færgetur fra Bøjden Fynshav til Bøjden, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Bøjden / Du skal ankomme i havnen i Bøjden i god tid. Tjek venligst dette med dit AlsFærgen-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Bøjden - Fynshav / I Bøjden skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved AlsFærgen-billetkontoret i Bøjden-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Fynshav / Fra færgeterminalen i Bøjden vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I dit køretøj vil personalet fra AlsFærgen fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på skibet mellem Bøjden og Fynshav

Om bord på AlsFærgen-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Fynshav, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Fynshav:

  • Færgen sejler ind i Fynshav Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Fynshav Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Fynshav fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Fynshav Harbour.
  • Forlad skibet, og Fynshav er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Fynshav kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Fynshav venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt