Anbefalet rute
Brindisi
Rejs direkte til Sami med færge
Sami
Se priser
Alternative ruter
Brindisi
Rejs med færge til Korfu
Korfu
Rejs med færge til Sami
Sami
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Brindisi til Sami?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Brindisi til Sami? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Brindisi til Sami er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Brindisi til Sami, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Brindisi til Sami.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways eller Egnatia Seaways, så du kan finde det Brindisi Sami færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Brindisi til Sami, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Brindisi - Sami

Afgangshavn
Brindisi
Italien
Apulien
Ankomsthavn
Sami
Grækenland
Joniske Øer
Afstand
353 km
Færgeselskaber
Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
15 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Brindisi til Sami?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Brindisi til Sami være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Sami. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Brindisi til Sami er en ideel måde at rejse på.

Hvile i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Brindisi til Sami ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Brindisi til Sami meget hurtigere med fly. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Under Brindisi Sami-færgeoverfarten med Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries eller Endeavor Lines er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Om bord på en Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways-færge vil du nyde en jævn start fra Brindisi og sejle med mindre end 40 km/t til Sami. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske finder du endda din Brindisi-Sami-overfart lidt for kort!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Brindisi og Sami?

Hvis du ønsker at rejse mellem Brindisi og Sami med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Endeavor Lines Brindisi Sami
Endeavor Lines
Endeavor Lines er et færgeselskab med base i Grækenland, der sejler til forskellige destinationer i Grækenland, Tyrkiet og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Brindisi-Sami priser og bestille en Endeavor Lines billet mellem Brindisi og Sami. Flere oplysninger om Endeavor Lines
Red Star Ferries Brindisi Sami
Red Star Ferries
Red Star Ferries er et færgeselskab med base i Grækenland, der sejler til forskellige destinationer i Grækenland og Tyrkiet. På Vivanoda kan du sammenligne Brindisi-Sami priser og bestille en Red Star Ferries billet mellem Brindisi og Sami. Red Star Ferries opererer 1 overfarter om ugen til Sami fra Brindisi, og rejsetiden er 15 timer. Flere oplysninger om Red Star Ferries
15 timer
1 overfarter om ugen
European Seaways Brindisi Sami
European Seaways
European Seaways er et færgeselskab med base i Europa, der tilbyder overfarter til forskellige lande og regioner. På Vivanoda kan du sammenligne Brindisi-Sami priser og bestille en European Seaways billet mellem Brindisi og Sami. Flere oplysninger om European Seaways
Egnatia Seaways Brindisi Sami
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways er et færgeselskab i Grækenland, der tilbyder overfarter over Det Ægæiske Hav mellem Grækenland og Tyrkiet. På Vivanoda kan du sammenligne Brindisi-Sami priser og bestille en Egnatia Seaways billet mellem Brindisi og Sami. Flere oplysninger om Egnatia Seaways

Hvor afgår færgerne i Brindisi? Hvor ankommer bådene i Sami?

Afgangshavn i Brindisi

Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways færger afgår til Sami fra følgende havne i Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Kort
Brindisi
Kort

Ankomsthavn i Sami

Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries eller Endeavor Lines skibe ankommer til Sami fra følgende havne:

Sami
Kort
Sami
Kort
Andre alternative overfarter mellem Brindisi og Sami
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Brindisi til Sami, tager det mindst 15 timer at tilbagelægge de 353 km fra Brindisi til Sami.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Brindisi og Sami om vinteren) og af færgeselskabet (Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways og Egnatia Seaways). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Brindisi til Sami.

Der er 4 rederier, der forbinder Brindisi og Sami: Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways og Egnatia Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Brindisi Sami booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Brindisi og Sami tilbagelægger du 353 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Brindisi til Sami?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Brindisi til Sami overfart til søs er. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Brindisi Sami med Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways eller Egnatia Seaways har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Brindisi til landgang i Sami. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Brindisi og Sami.

Ombordstigning i Brindisi

Inden du tager af sted på din færgetur fra Brindisi Sami til Brindisi, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Brindisi havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Brindisi. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Brindisi - Sami / Gå til Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries eller Endeavor Lines-skranken i færgeterminalen i Brindisi for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Sami / I færgeterminalen i Brindisi udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Brindisi og Sami

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways-skibet, som de ønsker det. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Udstigning fra færgen i Sami

Her er nogle oplysninger om udstigning i Sami:

  • Anløb af Sami Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Sami havn.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Sami Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Sami / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. I Sami kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Sami for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt