Bueu
Rejs direkte til Ons med færge
Ons
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Bueu til Ons?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Bueu til Ons? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Bueu til Ons er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Bueu til Ons, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Bueu til Ons.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Mar de Ons eller Naviera Nabia, så du kan finde det Bueu Ons færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Mar de Ons eller Naviera Nabia tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Bueu til Ons, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Bueu - Ons

Afgangshavn
Bueu
Spanien
Galicien
Ankomsthavn
Ons
Spanien
Galicien
Afstand
13 km
Færgeselskaber
Mar de Ons, Naviera Nabia
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Bueu til Ons?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Bueu til Ons være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ons. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Bueu til Ons er en ideel måde at rejse på.

Endelig at tage sig tid til at rejse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Mar de Ons eller Naviera Nabia-færge på de 13 km mellem Bueu og Ons vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Ons så hurtigt!
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Bueu til Ons meget hurtigere med fly. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Bueu-Ons-overfarten med Naviera Nabia eller Mar de Ons-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Bueu Ons-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Mar de Ons eller Naviera Nabia-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Bueu og Ons?

Hvis du ønsker at rejse mellem Bueu og Ons med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Mar de Ons eller Naviera Nabia, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Mar de Ons Bueu Ons
Mar de Ons
Mar de Ons er et færgeselskab med base i Spanien, som tilbyder overfarter mellem de galiciske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Bueu-Ons priser og bestille en Mar de Ons billet mellem Bueu og Ons. Mar de Ons opererer 8 overfarter om ugen til Ons fra Bueu, og rejsetiden er 55 minutter. Flere oplysninger om Mar de Ons
55 minutter
8 overfarter om ugen
Naviera Nabia Bueu Ons
Naviera Nabia
Færgeselskabet Naviera Nabia driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Bueu og Ons. På Vivanoda kan du sammenligne Bueu-Ons priser og bestille en Naviera Nabia billet mellem Bueu og Ons. Naviera Nabia opererer 6 overfarter om dagen til Ons fra Bueu, og rejsetiden er 55 minutter. Flere oplysninger om Naviera Nabia
55 minutter
6 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Bueu? Hvor ankommer bådene i Ons?

Afgangshavn i Bueu

Mar de Ons eller Naviera Nabia færger afgår til Ons fra følgende havne i Bueu:

Bueu
Kort

Ankomsthavn i Ons

Naviera Nabia eller Mar de Ons skibe ankommer til Ons fra følgende havne:

Ons Island
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Bueu til Ons, tager det mindst 55 minutter at tilbagelægge de 13 km fra Bueu til Ons.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Bueu og Ons om vinteren) og af færgeselskabet (Mar de Ons og Naviera Nabia). Der er i øjeblikket 7 overfarter om dagen fra Bueu til Ons.

Der er 2 rederier, der forbinder Bueu og Ons: Mar de Ons og Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din overfart mellem Bueu og Ons tilbagelægger du 13 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt