Anbefalet rute
Cadiz
Rejs direkte til Puerto del Rosario med færge
Puerto del Rosario
Se priser
Alternative ruter
Cadiz
Rejs med færge til Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Rejs med fly, færge til Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Cadiz til Puerto del Rosario?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Cadiz til Puerto del Rosario? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Cadiz til Puerto del Rosario er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Cadiz til Puerto del Rosario, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Cadiz til Puerto del Rosario.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas, så du kan finde det Cadiz Puerto del Rosario færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Cadiz til Puerto del Rosario, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Cadiz - Puerto del Rosario

Afgangshavn
Cadiz
Spanien
Andalusien
Ankomsthavn
Puerto del Rosario
Spanien
Kanariske øer
Afstand
1140 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Cadiz til Puerto del Rosario?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Cadiz til Puerto del Rosario være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Puerto del Rosario. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Cadiz til Puerto del Rosario er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Hvert eneste minut af Cadiz-Puerto del Rosario-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Cadiz til udstigning i Puerto del Rosario, står kvalificeret og smilende personale fra Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Cadiz Puerto del Rosario-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Cadiz Puerto del Rosario-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Puerto del Rosario uden stress og helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Cadiz og Puerto del Rosario?

Hvis du ønsker at rejse mellem Cadiz og Puerto del Rosario med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Acciona Trasmediterránea Cadiz Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Cadiz-Puerto del Rosario priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Cadiz og Puerto del Rosario. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas Cadiz Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Cadiz-Puerto del Rosario priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Cadiz og Puerto del Rosario. Flere oplysninger om Naviera Armas

Hvor afgår færgerne i Cadiz? Hvor ankommer bådene i Puerto del Rosario?

Afgangshavn i Cadiz

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas færger afgår til Puerto del Rosario fra følgende havne i Cadiz:

Estacion Maritima Cádiz
Kort

Ankomsthavn i Puerto del Rosario

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea skibe ankommer til Puerto del Rosario fra følgende havne:

Puerto del Rosario
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Cadiz og Puerto del Rosario: Acciona Trasmediterránea og Naviera Armas.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din overfart mellem Cadiz og Puerto del Rosario tilbagelægger du 1140 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt