Caleta del Sebo
Rejs direkte til Haría med færge
Haría
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Caleta del Sebo til Haría?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Caleta del Sebo til Haría? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Caleta del Sebo til Haría er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Caleta del Sebo til Haría, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Caleta del Sebo til Haría.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero, så du kan finde det Caleta del Sebo Haría færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Caleta del Sebo til Haría, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Caleta del Sebo - Haría

Afgangshavn
Caleta del Sebo
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Haría
Spanien
Kanariske øer
Afstand
5 km
Færgeselskaber
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Hyppighed af overfarter
19 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Caleta del Sebo Haría: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Caleta del Sebo til Haría, kan du finde billetter fra 112 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 112 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Caleta del Sebo til Haría, er 112 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Caleta del Sebo til Haría er 25 minutter. De langsomste færger vil være 25 minutter om at nå Haría, mens de hurtigste både vil ankomme til Haría på 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Caleta del Sebo kl. 07:00. Den sidste båd til Haría afgår fra havnen i Caleta del Sebo kl. 10:00.

Gennemsnitspris for Caleta del Sebo til Haría færgeoverfart
112 kr.
Prisinterval på færger Caleta del Sebo Haría (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
112 kr. - 112 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Caleta del Sebo Haría
25 minutter
Afgangstid for første færge til Haría
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Haría
10:00
Ankomsttid for første færge til Haría
07:25
Ankomsttid for sidste færge til Haría
10:25

Hvorfor tage færgen fra Caleta del Sebo til Haría?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Caleta del Sebo til Haría være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Haría. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Caleta del Sebo til Haría er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Caleta del Sebo til Haría ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero-færge på de 5 km mellem Caleta del Sebo og Haría vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Haría så hurtigt!
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Caleta del Sebo Haría-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Caleta del Sebo og Haría?

Hvis du ønsker at rejse mellem Caleta del Sebo og Haría med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Biosfera Express Caleta del Sebo Haría
Biosfera Express
Færgeselskabet Biosfera Express driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Caleta del Sebo og Haría. På Vivanoda kan du sammenligne Caleta del Sebo-Haría priser og bestille en Biosfera Express billet mellem Caleta del Sebo og Haría. Biosfera Express opererer 9 overfarter om dagen til Haría fra Caleta del Sebo, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Biosfera Express
30 minutter
9 overfarter om dagen
Lineas Maritimas Romero Caleta del Sebo Haría
Lineas Maritimas Romero
Færgeselskabet Lineas Maritimas Romero driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Caleta del Sebo og Haría. På Vivanoda kan du sammenligne Caleta del Sebo-Haría priser og bestille en Lineas Maritimas Romero billet mellem Caleta del Sebo og Haría. Lineas Maritimas Romero opererer 10 overfarter om dagen til Haría fra Caleta del Sebo, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Lineas Maritimas Romero
30 minutter
10 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Caleta del Sebo? Hvor ankommer bådene i Haría?

Afgangshavn i Caleta del Sebo

Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero færger afgår til Haría fra følgende havne i Caleta del Sebo:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Kort

Ankomsthavn i Haría

Lineas Maritimas Romero eller Biosfera Express skibe ankommer til Haría fra følgende havne:

Orzola
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Caleta del Sebo til Haría, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 5 km fra Caleta del Sebo til Haría.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Caleta del Sebo og Haría om vinteren) og af færgeselskabet (Biosfera Express og Lineas Maritimas Romero). Der er i øjeblikket 19 overfarter om dagen fra Caleta del Sebo til Haría.

Der er 2 rederier, der forbinder Caleta del Sebo og Haría: Biosfera Express og Lineas Maritimas Romero.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Under din overfart mellem Caleta del Sebo og Haría tilbagelægger du 5 km.

For at tage med båd fra Caleta del Sebo til Haría, kan du finde priser fra 112 kr. for den laveste, til 112 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 112 kr..

Den første færge afgår fra Caleta del Sebo kl. 07:00 til Haría.

Den sidste færge til Haría afgår normalt fra Caleta del Sebo kl. 10:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt