Capri
Rejs direkte til Positano med færge
Positano
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Capri til Positano?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Capri til Positano? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Capri til Positano er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Capri til Positano, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Capri til Positano.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro, så du kan finde det Capri Positano færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Capri til Positano, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Capri - Positano

Afgangshavn
Capri
Italien
Campania
Ankomsthavn
Positano
Italien
Campania
Afstand
23 km
Færgeselskaber
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Capri Positano: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Capri til Positano, kan du finde billetter fra 157 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 164 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Capri til Positano, er 164 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Capri til Positano er 40 minutter. De langsomste færger vil være 50 minutter om at nå Positano, mens de hurtigste både vil ankomme til Positano på 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Capri kl. 11:15. Den sidste båd til Positano afgår fra havnen i Capri kl. 17:32.

Gennemsnitspris for Capri til Positano færgeoverfart
164 kr.
Prisinterval på færger Capri Positano (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
157 kr. - 164 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Capri Positano
40 minutter
Afgangstid for første færge til Positano
11:15
Tidspunkt for sidste færge til Positano
17:32
Ankomsttid for første færge til Positano
11:45
Ankomsttid for sidste færge til Positano
18:10

Hvorfor tage færgen fra Capri til Positano?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Capri til Positano være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Positano. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Capri til Positano er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Capri Positano-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Positano uden stress og helt afslappet.
Nyd et meget opmærksomt personale
Hvert eneste minut af Capri-Positano-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Capri til udstigning i Positano, står kvalificeret og smilende personale fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Capri-Positano kan du gå ud på NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Positano fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Capri og Positano?

Hvis du ønsker at rejse mellem Capri og Positano med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Capri Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) blev grundlagt i 1950 og har sit hovedsæde i Napoli, Italien. Selskabet tilbyder færgeoverfarter i Napoli-bugten og Sardinien-området. På Vivanoda kan du sammenligne Capri-Positano priser og bestille en NLG - Navigazione Libera del Golfo billet mellem Capri og Positano. NLG - Navigazione Libera del Golfo opererer 3 overfarter om dagen til Positano fra Capri, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om NLG - Navigazione Libera del Golfo
30 minutter
3 overfarter om dagen
Alicost Capri Positano
Alicost
Færgeselskabet Alicost driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Capri og Positano. På Vivanoda kan du sammenligne Capri-Positano priser og bestille en Alicost billet mellem Capri og Positano. Flere oplysninger om Alicost
Positano Jet Capri Positano
Positano Jet
Færgeselskabet Positano Jet driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Capri og Positano. På Vivanoda kan du sammenligne Capri-Positano priser og bestille en Positano Jet billet mellem Capri og Positano. Flere oplysninger om Positano Jet
Alilauro Capri Positano
Alilauro
Alilauro er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer i Det Tyrrhenske Hav, herunder Ischia og Capri. På Vivanoda kan du sammenligne Capri-Positano priser og bestille en Alilauro billet mellem Capri og Positano. Alilauro opererer 7 overfarter om ugen til Positano fra Capri, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Alilauro
1 timer 20 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Capri? Hvor ankommer bådene i Positano?

Afgangshavn i Capri

NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro færger afgår til Positano fra følgende havne i Capri:

Capri
Kort

Ankomsthavn i Positano

Alilauro, Positano Jet, Alicost eller NLG - Navigazione Libera del Golfo skibe ankommer til Positano fra følgende havne:

Positano
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Capri til Positano, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 23 km fra Capri til Positano.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Capri og Positano om vinteren) og af færgeselskabet (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet og Alilauro). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Capri til Positano.

Der er 4 rederier, der forbinder Capri og Positano: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet og Alilauro.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Capri Positano booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Capri og Positano tilbagelægger du 23 km.

For at tage med båd fra Capri til Positano, kan du finde priser fra 157 kr. for den laveste, til 164 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 164 kr..

Den første færge afgår fra Capri kl. 11:15 til Positano.

Den sidste færge til Positano afgår normalt fra Capri kl. 17:32.

Hvordan er en færgeoverfart fra Capri til Positano?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Capri til Positano-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Capri til udstigning i Positano, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet og Alilauro' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Capri og Positano.

Ombordstigning i Capri

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Capri Positano-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Capri havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Capri. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Capri - Positano / I færgeterminalen i Capri skal du kigge efter NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Positano / Fra færgeterminalen i Capri vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Alilauro-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Capri til Positano

Om bord på Alilauro, Positano Jet, Alicost eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Positano er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Positano:

  • Positano Harbour er i sigte / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Positano Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Capri til Positano i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Positano.
  • Forlad skibet, og Positano er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Positano havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Positano begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt