Castellammare di Stabia
Rejs direkte til Positano med færge
Positano
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Castellammare di Stabia til Positano?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Castellammare di Stabia til Positano? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Castellammare di Stabia til Positano er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Castellammare di Stabia til Positano, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Castellammare di Stabia til Positano.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som NLG - Navigazione Libera del Golfo eller Alilauro, så du kan finde det Castellammare di Stabia Positano færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra NLG - Navigazione Libera del Golfo eller Alilauro tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Castellammare di Stabia til Positano, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Castellammare di Stabia - Positano

Afgangshavn
Castellammare di Stabia
Italien
Campania
Ankomsthavn
Positano
Italien
Campania
Afstand
7 km
Færgeselskaber
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Castellammare di Stabia til Positano?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Castellammare di Stabia til Positano være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Positano. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Castellammare di Stabia til Positano er en ideel måde at rejse på.

Det er ikke noget problem at transportere din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Castellammare di Stabia-Positano i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Positano for at komme af båden.
Nyd et meget opmærksomt personale
Hvert eneste minut af Castellammare di Stabia-Positano-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Castellammare di Stabia til udstigning i Positano, står kvalificeret og smilende personale fra NLG - Navigazione Libera del Golfo eller Alilauro til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Færger er ideelle for familier!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Castellammare di Stabia og Positano på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Castellammare di Stabia, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Positano flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Castellammare di Stabia og Positano vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Castellammare di Stabia og Positano?

Hvis du ønsker at rejse mellem Castellammare di Stabia og Positano med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder NLG - Navigazione Libera del Golfo eller Alilauro, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Castellammare di Stabia Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) blev grundlagt i 1950 og har sit hovedsæde i Napoli, Italien. Selskabet tilbyder færgeoverfarter i Napoli-bugten og Sardinien-området. På Vivanoda kan du sammenligne Castellammare di Stabia-Positano priser og bestille en NLG - Navigazione Libera del Golfo billet mellem Castellammare di Stabia og Positano. Flere oplysninger om NLG - Navigazione Libera del Golfo
Alilauro Castellammare di Stabia Positano
Alilauro
Alilauro er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer i Det Tyrrhenske Hav, herunder Ischia og Capri. På Vivanoda kan du sammenligne Castellammare di Stabia-Positano priser og bestille en Alilauro billet mellem Castellammare di Stabia og Positano. Flere oplysninger om Alilauro

Hvor afgår færgerne i Castellammare di Stabia? Hvor ankommer bådene i Positano?

Afgangshavn i Castellammare di Stabia

NLG - Navigazione Libera del Golfo eller Alilauro færger afgår til Positano fra følgende havne i Castellammare di Stabia:

Castellammare di Stabia
Kort

Ankomsthavn i Positano

Alilauro eller NLG - Navigazione Libera del Golfo skibe ankommer til Positano fra følgende havne:

Positano
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Castellammare di Stabia og Positano: NLG - Navigazione Libera del Golfo og Alilauro.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro.

Under din overfart mellem Castellammare di Stabia og Positano tilbagelægger du 7 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt