Rejser med færge fra Cherbourg til Det Forenede Kongerige

At rejse med færge fra Cherbourg til Det Forenede Kongerige er et fremragende valg! Cherbourg-Det Forenede Kongerige-færger drives af 2 rederier (Brittany Ferries eller Condor Ferries), der betjener havnene i Guernsey, Jersey, Poole, Portsmouth og Cherbourg.

For at være sikker på at finde en billig Cherbourg Det Forenede Kongerige bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Brittany Ferries og Condor Ferries.

Med en samlet frekvens på over 3 overfarter om dagen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Cherbourg Det Forenede Kongerige bådtur.

Færge Cherbourg Det Forenede Kongerige i tal

Lande
Frankrig
Det Forenede Kongerige
Antal overfarter
3 overfarter om dagen
Antal havne
5
Antal færgeforbindelser
4
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Cherbourg Det Forenede Kongerige færgeruter

Leder du efter en færge fra Cherbourg til Det Forenede Kongerige? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Cherbourg og Det Forenede Kongerige på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Condor Ferries eller Brittany Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Cherbourg, Portsmouth, Poole, Jersey eller Guernsey kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Cherbourg og Det Forenede Kongerige, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Brittany Ferries eller Condor Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 4 færgeruter mellem Cherbourg og Det Forenede Kongerige!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Cherbourg Det Forenede Kongerige - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Cherbourg til Det Forenede Kongerige

Det Forenede Kongerige: Færgerejse og opdagelse af landet

Havne, der betjenes
Storbritannien har flere store havne, der betjenes af færgeselskaber. De vigtigste færgehavne i Storbritannien er Portsmouth, Plymouth, Poole, Southampton, Dover, Newhaven, Harwich og Liverpool. Du kan finde færgeoverfarter fra disse havne til forskellige destinationer i Europa, herunder Frankrig, Spanien, Holland, Irland og mange flere.

Færgeselskaber
Der er flere færgeselskaber, der betjener britiske havne. De mest kendte er Brittany Ferries, P&O Ferries, DFDS Seaways, Irish Ferries, Stena Line og Corsica Linea. Hvert af disse selskaber tilbyder forskellige priser og fartplaner, så det er vigtigt at sammenligne, inden du bestiller din færgefart.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None