Chios
Rejs direkte til Cesme med færge
Cesme
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Chios til Cesme?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Chios til Cesme? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Chios til Cesme er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Chios til Cesme, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Chios til Cesme.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Ertürk Lines eller Turyol, så du kan finde det Chios Cesme færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Ertürk Lines eller Turyol tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Chios til Cesme, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Chios - Cesme

Afgangshavn
Chios
Grækenland
Nordlige Øer
Ankomsthavn
Cesme
Tyrkiet
Afstand
15 km
Færgeselskaber
Ertürk Lines, Turyol
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Chios Cesme: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Chios til Cesme, kan du finde billetter fra 269 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1433 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Chios til Cesme, er 836 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Chios til Cesme er 35 minutter. De langsomste færger vil være 35 minutter om at nå Cesme, mens de hurtigste både vil ankomme til Cesme på 35 minutter. Den første færge forlader havnen i Chios kl. 08:30. Den sidste båd til Cesme afgår fra havnen i Chios kl. 18:00.

Gennemsnitspris for Chios til Cesme færgeoverfart
836 kr.
Prisinterval på færger Chios Cesme (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
269 kr. - 1433 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Chios Cesme
35 minutter
Afgangstid for første færge til Cesme
08:30
Tidspunkt for sidste færge til Cesme
18:00
Ankomsttid for første færge til Cesme
09:05
Ankomsttid for sidste færge til Cesme
19:35

Hvorfor tage færgen fra Chios til Cesme?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Chios til Cesme være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Cesme. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Chios til Cesme er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Chios Cesme-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Ertürk Lines eller Turyol-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Cesme uden stress og helt afslappet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Chios og Cesme på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er enklere. Så snart du forlader Chios, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Cesme flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Chios og Cesme vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Chios til Cesme ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Chios og Cesme?

Hvis du ønsker at rejse mellem Chios og Cesme med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Ertürk Lines eller Turyol, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Ertürk Lines Chios Cesme
Ertürk Lines
Færgeselskabet Ertürk Lines driver overfarter i Grækenland og Tyrkiet og især søforbindelser mellem havnene i Chios og Cesme. På Vivanoda kan du sammenligne Chios-Cesme priser og bestille en Ertürk Lines billet mellem Chios og Cesme. Ertürk Lines opererer 7 overfarter om ugen til Cesme fra Chios, og rejsetiden er 20 minutter. Flere oplysninger om Ertürk Lines
20 minutter
7 overfarter om ugen
Turyol Chios Cesme
Turyol
Færgeselskabet Turyol driver overfarter i Grækenland og Tyrkiet og især søforbindelser mellem havnene i Chios og Cesme. På Vivanoda kan du sammenligne Chios-Cesme priser og bestille en Turyol billet mellem Chios og Cesme. Turyol opererer 3 overfarter om dagen til Cesme fra Chios, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Turyol
40 minutter
3 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Chios? Hvor ankommer bådene i Cesme?

Afgangshavn i Chios

Ertürk Lines eller Turyol færger afgår til Cesme fra følgende havne i Chios:

Chios
Kort

Ankomsthavn i Cesme

Turyol eller Ertürk Lines skibe ankommer til Cesme fra følgende havne:

Cesme
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Chios til Cesme, tager det mindst 20 minutter at tilbagelægge de 15 km fra Chios til Cesme.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Chios og Cesme om vinteren) og af færgeselskabet (Ertürk Lines og Turyol). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Chios til Cesme.

Der er 2 rederier, der forbinder Chios og Cesme: Ertürk Lines og Turyol.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Ertürk Lines, Turyol.

Under din overfart mellem Chios og Cesme tilbagelægger du 15 km.

For at tage med båd fra Chios til Cesme, kan du finde priser fra 269 kr. for den laveste, til 1433 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 836 kr..

Den første færge afgår fra Chios kl. 08:30 til Cesme.

Den sidste færge til Cesme afgår normalt fra Chios kl. 18:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt