Chios
Rejs direkte til Mytilene med færge
Mytilene
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Chios til Mytilene?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Chios til Mytilene? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Chios til Mytilene er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Chios til Mytilene, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Chios til Mytilene.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, så du kan finde det Chios Mytilene færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Chios til Mytilene, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Chios - Mytilene

Afgangshavn
Chios
Grækenland
Nordlige Øer
Ankomsthavn
Mytilene
Grækenland
Nordlige Øer
Afstand
90 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
12 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Chios Mytilene: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Chios til Mytilene, kan du finde billetter fra 142 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 515 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Chios til Mytilene, er 298 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Chios til Mytilene er 2 timer 46 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer om at nå Mytilene, mens de hurtigste både vil ankomme til Mytilene på 2 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Chios kl. 01:50. Den sidste båd til Mytilene afgår fra havnen i Chios kl. 22:45.

Gennemsnitspris for Chios til Mytilene færgeoverfart
298 kr.
Prisinterval på færger Chios Mytilene (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
142 kr. - 515 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Chios Mytilene
2 timer 46 minutter
Afgangstid for første færge til Mytilene
01:50
Tidspunkt for sidste færge til Mytilene
22:45
Ankomsttid for første færge til Mytilene
01:40
Ankomsttid for sidste færge til Mytilene
20:15

Hvilke selskaber opererer færger mellem Chios og Mytilene?

Hvis du ønsker at rejse mellem Chios og Mytilene med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Chios Mytilene
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Chios-Mytilene priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Chios og Mytilene. Hellenic Seaways opererer 12 overfarter om ugen til Mytilene fra Chios, og rejsetiden er 2 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
2 timer 20 minutter
12 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Chios? Hvor ankommer bådene i Mytilene?

Afgangshavn i Chios

Hellenic Seaways færger afgår til Mytilene fra følgende havne i Chios:

Chios
Kort

Ankomsthavn i Mytilene

Hellenic Seaways skibe ankommer til Mytilene fra følgende havne:

Mytilene
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt