Ciutadella de Menorca
Rejs direkte til Alcudia med færge
Alcudia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ciutadella de Menorca til Alcudia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ciutadella de Menorca til Alcudia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ciutadella de Menorca til Alcudia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ciutadella de Menorca til Alcudia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ciutadella de Menorca til Alcudia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines eller Trasmed, så du kan finde det Ciutadella de Menorca Alcudia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ciutadella de Menorca til Alcudia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ciutadella de Menorca - Alcudia

Afgangshavn
Ciutadella de Menorca
Spanien
Balearerne
Ankomsthavn
Alcudia
Spanien
Balearerne
Afstand
62 km
Færgeselskaber
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Ciutadella de Menorca Alcudia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Ciutadella de Menorca til Alcudia, kan du finde billetter fra 90 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1716 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Ciutadella de Menorca til Alcudia, er 1022 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Ciutadella de Menorca til Alcudia er 1 timer 27 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer om at nå Alcudia, mens de hurtigste både vil ankomme til Alcudia på 1 timer. Den første færge forlader havnen i Ciutadella de Menorca kl. 10:00. Den sidste båd til Alcudia afgår fra havnen i Ciutadella de Menorca kl. 21:00.

Gennemsnitspris for Ciutadella de Menorca til Alcudia færgeoverfart
1022 kr.
Prisinterval på færger Ciutadella de Menorca Alcudia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
90 kr. - 1716 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Ciutadella de Menorca Alcudia
1 timer 27 minutter
Afgangstid for første færge til Alcudia
10:00
Tidspunkt for sidste færge til Alcudia
21:00
Ankomsttid for første færge til Alcudia
12:00
Ankomsttid for sidste færge til Alcudia
23:00

Hvorfor tage færgen fra Ciutadella de Menorca til Alcudia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ciutadella de Menorca til Alcudia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Alcudia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ciutadella de Menorca til Alcudia er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries-færge på de 62 km mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Ciutadella de Menorca-Alcudia-overfart lidt for kort!
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Ciutadella de Menorca til Alcudia, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Ciutadella de Menorca til Alcudia på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Ciutadella de Menorca-Alcudia om bord på færgen fra Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En helt anden oplevelse end at flyve!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Acciona Trasmediterránea Ciutadella de Menorca Alcudia
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Ciutadella de Menorca-Alcudia priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia. Acciona Trasmediterránea opererer 12 overfarter om ugen til Alcudia fra Ciutadella de Menorca, og rejsetiden er 1 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
1 timer 50 minutter
12 overfarter om ugen
Trasmed Ciutadella de Menorca Alcudia
Trasmed
Færgeselskabet Trasmed driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Ciutadella de Menorca og Alcudia. På Vivanoda kan du sammenligne Ciutadella de Menorca-Alcudia priser og bestille en Trasmed billet mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia. Flere oplysninger om Trasmed
Menorca Lines Ciutadella de Menorca Alcudia
Menorca Lines
Færgeselskabet Menorca Lines driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Ciutadella de Menorca og Alcudia. På Vivanoda kan du sammenligne Ciutadella de Menorca-Alcudia priser og bestille en Menorca Lines billet mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia. Flere oplysninger om Menorca Lines
Iscomar Ciutadella de Menorca Alcudia
Iscomar
Færgeselskabet Iscomar driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Ciutadella de Menorca og Alcudia. På Vivanoda kan du sammenligne Ciutadella de Menorca-Alcudia priser og bestille en Iscomar billet mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia. Flere oplysninger om Iscomar
Baleària Ciutadella de Menorca Alcudia
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Ciutadella de Menorca-Alcudia priser og bestille en Baleària billet mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia. Baleària opererer 4 overfarter om dagen til Alcudia fra Ciutadella de Menorca, og rejsetiden er 1 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Baleària
1 timer 10 minutter
4 overfarter om dagen
Corsica Ferries Ciutadella de Menorca Alcudia
Corsica Ferries
Corsica Ferries er et fransk-italiensk færgeselskab, der betjener Korsika og Sardinien fra det franske og italienske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Ciutadella de Menorca-Alcudia priser og bestille en Corsica Ferries billet mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia. Flere oplysninger om Corsica Ferries

Hvor afgår færgerne i Ciutadella de Menorca? Hvor ankommer bådene i Alcudia?

Afgangshavn i Ciutadella de Menorca

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries færger afgår til Alcudia fra følgende havne i Ciutadella de Menorca:

Ciutadella
Kort
Ciutadella
Kort

Ankomsthavn i Alcudia

Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed eller Acciona Trasmediterránea skibe ankommer til Alcudia fra følgende havne:

La Alcudia
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Ciutadella de Menorca til Alcudia, tager det mindst 1 timer 10 minutter at tilbagelægge de 62 km fra Ciutadella de Menorca til Alcudia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia om vinteren) og af færgeselskabet (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària og Corsica Ferries). Der er i øjeblikket 6 overfarter om dagen fra Ciutadella de Menorca til Alcudia.

Der er 6 rederier, der forbinder Ciutadella de Menorca og Alcudia: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària og Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Ciutadella de Menorca Alcudia booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Ciutadella de Menorca og Alcudia tilbagelægger du 62 km.

For at tage med båd fra Ciutadella de Menorca til Alcudia, kan du finde priser fra 90 kr. for den laveste, til 1716 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1022 kr..

Den første færge afgår fra Ciutadella de Menorca kl. 10:00 til Alcudia.

Den sidste færge til Alcudia afgår normalt fra Ciutadella de Menorca kl. 21:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Ciutadella de Menorca til Alcudia?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Ciutadella de Menorca til Alcudia-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines eller Trasmed forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Ciutadella de Menorca til du går fra borde i Alcudia. Du kan også finde praktiske oplysninger om Ciutadella de Menorca og Alcudia.

Ombordstigning i Ciutadella de Menorca

Før din Ciutadella de Menorca Alcudia færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Ciutadella de Menorca havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Ciutadella de Menorca. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Ciutadella de Menorca - Alcudia / Gå til Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed eller Acciona Trasmediterránea-skranken i færgeterminalen i Ciutadella de Menorca for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Alcudia / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Ciutadella de Menorca, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Ciutadella de Menorca til Alcudia

På skibet fra Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Alcudia, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Alcudia:

  • Anløb af Alcudia Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Alcudia Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Ciutadella de Menorca til Alcudia i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Alcudia.
  • Forlad skibet og udforsk Alcudia / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Alcudia kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Alcudia for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt