Rejser med færge fra Cork til Cantabria

At rejse med færge fra Cork til Cantabria er et fremragende valg! Cork-Cantabria-færger drives af 1 rederier (Brittany Ferries), der betjener havnene i Santander og Cork.

For at være sikker på at finde en billig Cork Cantabria bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Brittany Ferries.

Færge Cork Cantabria i tal

Lande
Irland
Spanien
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Cork Cantabria færgeruter

Leder du efter en færge fra Cork til Cantabria? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Cork og Cantabria på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Brittany Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Cork eller Santander kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Cork og Cantabria, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Brittany Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Cork og Cantabria!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Cork Cantabria - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Cork til Cantabria

Cantabria: Ankomst med færge fra Cork og udforskning af regionen

Santander, Cantabriens hovedstad, er dit første stop. Denne livlige havneby er berømt for sin smukke strandpromenade, Paseo de Pereda. Gå en tur langs denne promenade og beundr den fantastiske udsigt over bugten og de omkringliggende bjerge. Og gå ikke glip af Palacio de la Magdalena, et arkitektonisk mesterværk beliggende på en halvø med en betagende havudsigt. Santander har også nogle fantastiske strande, f.eks. den berømte El Sardinero-strand, som er ideel til afslapning og solbadning.

Tag derefter til Santillana del Mar, en lille middelalderby med en unik charme. Spadser langs de brostensbelagte gader, og beundr de traditionelle huse med stenfacader. Gå ikke glip af Collegiate Church of Santa Juliana, en storslået bygning fra det 12. århundrede. Og hvis du er historieinteresseret, må du ikke gå glip af Altamira-grotten, som er berømt for sine forhistoriske hulemalerier.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None