Anbefalet rute
Denia
Rejs direkte til Palma (Mallorca) med færge
Palma (Mallorca)
Se priser
Alternative ruter
Denia
Rejs med færge til Ibiza
Ibiza
Rejs med færge, fly til Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Denia til Palma (Mallorca)?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Denia til Palma (Mallorca)? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Denia til Palma (Mallorca) er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Denia til Palma (Mallorca), og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Denia til Palma (Mallorca).

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci eller Trasmed, så du kan finde det Denia Palma (Mallorca) færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Denia til Palma (Mallorca), skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Denia - Palma (Mallorca)

Afgangshavn
Denia
Spanien
Valencian Community
Ankomsthavn
Palma (Mallorca)
Spanien
Balearerne
Afstand
234 km
Færgeselskaber
Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
5 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Denia Palma (Mallorca): Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Denia til Palma (Mallorca), kan du finde billetter fra 448 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2932 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Denia til Palma (Mallorca), er 1239 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Denia til Palma (Mallorca) er 5 timer 38 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer 30 minutter om at nå Palma (Mallorca), mens de hurtigste både vil ankomme til Palma (Mallorca) på 5 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Denia kl. 07:30. Den sidste båd til Palma (Mallorca) afgår fra havnen i Denia kl. 17:00.

Gennemsnitspris for Denia til Palma (Mallorca) færgeoverfart
1239 kr.
Prisinterval på færger Denia Palma (Mallorca) (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
448 kr. - 2932 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Denia Palma (Mallorca)
5 timer 38 minutter
Afgangstid for første færge til Palma (Mallorca)
07:30
Tidspunkt for sidste færge til Palma (Mallorca)
17:00
Ankomsttid for første færge til Palma (Mallorca)
15:00
Ankomsttid for sidste færge til Palma (Mallorca)
22:15

Hvilke selskaber opererer færger mellem Denia og Palma (Mallorca)?

Hvis du ønsker at rejse mellem Denia og Palma (Mallorca) med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Baleària Denia Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Denia-Palma (Mallorca) priser og bestille en Baleària billet mellem Denia og Palma (Mallorca). Baleària opererer 2 overfarter om dagen til Palma (Mallorca) fra Denia, og rejsetiden er 5 timer. Flere oplysninger om Baleària
5 timer
2 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Denia? Hvor ankommer bådene i Palma (Mallorca)?

Afgangshavn i Denia

Baleària færger afgår til Palma (Mallorca) fra følgende havne i Denia:

Dénia
Kort

Ankomsthavn i Palma (Mallorca)

Baleària skibe ankommer til Palma (Mallorca) fra følgende havne:

Palma de Mallorca
Kort
Andre alternative overfarter mellem Denia og Palma (Mallorca)
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Denia til Palma (Mallorca), tager det mindst 5 timer at tilbagelægge de 234 km fra Denia til Palma (Mallorca).

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Denia og Palma (Mallorca) om vinteren) og af færgeselskabet (Baleària). Der er i øjeblikket 2 overfarter om dagen fra Denia til Palma (Mallorca).

Der er 1 rederier, der forbinder Denia og Palma (Mallorca): Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

For at tage med båd fra Denia til Palma (Mallorca), kan du finde priser fra 448 kr. for den laveste, til 2932 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1239 kr..

Den første færge afgår fra Denia kl. 07:30 til Palma (Mallorca).

Den sidste færge til Palma (Mallorca) afgår normalt fra Denia kl. 17:00.

Færge Denia til Palma (Mallorca) - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Denia til Palma (Mallorca)

Hvad kan man besøge og lave i Palma (Mallorca)?

For at komme rundt i Palma de Mallorca kan du leje en bil eller bruge offentlig transport, herunder busser og tog. Taxaer er også tilgængelige, selv om de kan være dyrere. Den bedste måde at udforske byen på er dog til fods, da det giver dig mulighed for at opdage alle de små skjulte gader og pladser.

Uden for byen skal du sørge for at besøge Mallorcas mange strande, herunder de berømte Cala Millor og Cala d'Or. De nærliggende Sierra de Tramuntana-bjerge er også et populært vandreområde med en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Palma de Mallorca er derfor et populært turistmål på grund af sine historiske seværdigheder, strande og smukke natur. Det anbefales, at du tager dig tid til at udforske byen til fods og nyde de mange seværdigheder og aktiviteter, der tilbydes i denne smukke by.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt