Anbefalet rute
Diafani
Rejs direkte til Anafi med færge
Anafi
Se priser
Alternative ruter
Diafani
Rejs med færge til Fri
Fri
Rejs med færge til Anafi
Anafi
Se priser
Diafani
Rejs med færge til Santorini
Santorini
Rejs med færge til Anafi
Anafi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Diafani til Anafi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Diafani til Anafi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Diafani til Anafi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Diafani til Anafi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Diafani til Anafi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line eller Sea Jets, så du kan finde det Diafani Anafi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries eller ANEK Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Diafani til Anafi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Diafani - Anafi

Afgangshavn
Diafani
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Anafi
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
145 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
8 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Diafani Anafi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Diafani til Anafi, kan du finde billetter fra 149 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1268 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Diafani til Anafi, er 709 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Diafani til Anafi er 7 timer 38 minutter. De langsomste færger vil være 8 timer 40 minutter om at nå Anafi, mens de hurtigste både vil ankomme til Anafi på 6 timer 35 minutter. Den første færge forlader havnen i Diafani kl. 18:55. Den sidste båd til Anafi afgår fra havnen i Diafani kl. 20:55.

Gennemsnitspris for Diafani til Anafi færgeoverfart
709 kr.
Prisinterval på færger Diafani Anafi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
149 kr. - 1268 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Diafani Anafi
7 timer 38 minutter
Afgangstid for første færge til Anafi
18:55
Tidspunkt for sidste færge til Anafi
20:55
Ankomsttid for første færge til Anafi
01:30
Ankomsttid for sidste færge til Anafi
05:35

Hvorfor tage færgen fra Diafani til Anafi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Diafani til Anafi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Anafi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Diafani til Anafi er en ideel måde at rejse på.

Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Diafani til Anafi, er det en komfort, som du bør nyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Diafani-Anafi kan du gå ud på Blue Star Ferries eller ANEK Lines-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Anafi fuld af energi.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Diafani Anafi-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Blue Star Ferries eller ANEK Lines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Diafani og Anafi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Diafani og Anafi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries eller ANEK Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Diafani Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Diafani-Anafi og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Diafani-Anafi priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Diafani og Anafi. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
ANEK Lines Diafani Anafi
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Diafani-Anafi og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Diafani-Anafi priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Diafani og Anafi. ANEK Lines opererer 2 overfarter om ugen til Anafi fra Diafani, og rejsetiden er 8 timer 30 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
8 timer 30 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Diafani? Hvor ankommer bådene i Anafi?

Afgangshavn i Diafani

Blue Star Ferries eller ANEK Lines færger afgår til Anafi fra følgende havne i Diafani:

Diafani
Kort

Ankomsthavn i Anafi

ANEK Lines eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Anafi fra følgende havne:

Anafi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Diafani til Anafi, tager det mindst 8 timer 30 minutter at tilbagelægge de 145 km fra Diafani til Anafi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Diafani og Anafi om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries og ANEK Lines). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Diafani til Anafi.

Der er 2 rederier, der forbinder Diafani og Anafi: Blue Star Ferries og ANEK Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Under din overfart mellem Diafani og Anafi tilbagelægger du 145 km.

For at tage med båd fra Diafani til Anafi, kan du finde priser fra 149 kr. for den laveste, til 1268 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 709 kr..

Den første færge afgår fra Diafani kl. 18:55 til Anafi.

Den sidste færge til Anafi afgår normalt fra Diafani kl. 20:55.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt