Diafani
Rejs direkte til Pigadia med færge
Pigadia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Diafani til Pigadia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Diafani til Pigadia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Diafani til Pigadia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Diafani til Pigadia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Diafani til Pigadia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets, så du kan finde det Diafani Pigadia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Diafani til Pigadia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Diafani - Pigadia

Afgangshavn
Diafani
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Pigadia
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
28 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Diafani Pigadia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Diafani til Pigadia, kan du finde billetter fra 37 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 187 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Diafani til Pigadia, er 112 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Diafani til Pigadia er 50 minutter. De langsomste færger vil være 50 minutter om at nå Pigadia, mens de hurtigste både vil ankomme til Pigadia på 50 minutter. Den første færge forlader havnen i Diafani kl. 18:55. Den sidste båd til Pigadia afgår fra havnen i Diafani kl. 20:55.

Gennemsnitspris for Diafani til Pigadia færgeoverfart
112 kr.
Prisinterval på færger Diafani Pigadia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
37 kr. - 187 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Diafani Pigadia
50 minutter
Afgangstid for første færge til Pigadia
18:55
Tidspunkt for sidste færge til Pigadia
20:55
Ankomsttid for første færge til Pigadia
19:45
Ankomsttid for sidste færge til Pigadia
21:45

Hvorfor tage færgen fra Diafani til Pigadia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Diafani til Pigadia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Pigadia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Diafani til Pigadia er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Diafani-Pigadia kan du gå ud på ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Pigadia fuld af energi.
Nyd et meget opmærksomt personale
Under hele rejsen fra Diafani til Pigadia står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Diafani til Pigadia. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. På Diafani Pigadia-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Pigadia. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Diafani og Pigadia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Diafani og Pigadia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Diafani Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Diafani-Pigadia og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Diafani-Pigadia priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Diafani og Pigadia. ANEK Lines opererer 3 overfarter om ugen til Pigadia fra Diafani, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om ANEK Lines
1 timer
3 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Diafani Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Diafani-Pigadia og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Diafani-Pigadia priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Diafani og Pigadia. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
Sea Jets Diafani Pigadia
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Diafani-Pigadia priser og bestille en Sea Jets billet mellem Diafani og Pigadia. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Diafani? Hvor ankommer bådene i Pigadia?

Afgangshavn i Diafani

ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets færger afgår til Pigadia fra følgende havne i Diafani:

Diafani
Kort

Ankomsthavn i Pigadia

Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines skibe ankommer til Pigadia fra følgende havne:

Karpathos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Diafani til Pigadia, tager det mindst 1 timer at tilbagelægge de 28 km fra Diafani til Pigadia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Diafani og Pigadia om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Blue Star Ferries og Sea Jets). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Diafani til Pigadia.

Der er 3 rederier, der forbinder Diafani og Pigadia: ANEK Lines, Blue Star Ferries og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Diafani Pigadia booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Diafani og Pigadia tilbagelægger du 28 km.

For at tage med båd fra Diafani til Pigadia, kan du finde priser fra 37 kr. for den laveste, til 187 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 112 kr..

Den første færge afgår fra Diafani kl. 18:55 til Pigadia.

Den sidste færge til Pigadia afgår normalt fra Diafani kl. 20:55.

Hvordan er en færgeoverfart fra Diafani til Pigadia?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Diafani til Pigadia overfart til søs er. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Diafani Pigadia med ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Diafani til landgang i Pigadia. Du kan også finde praktiske oplysninger om Diafani og Pigadia.

Afgang fra Diafani med færge

Før din Diafani Pigadia færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Diafani havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Diafani inden for den tidsfrist, som ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Diafani - Pigadia / Gå til Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-skranken i færgeterminalen i Diafani for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Pigadia / Fra færgeterminalen i Diafani vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I dit køretøj vil personalet fra ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Overfart fra Diafani til Pigadia: om bord på skibet...

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Pigadia, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Pigadia:

  • Anløb af Pigadia Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Pigadia fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Diafani til Pigadia i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Pigadia.
  • Forlad skibet og udforsk Pigadia / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Pigadia. Endelig begynder dit ophold i Pigadia for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt