Dubrovnik
Rejs direkte til Stari Grad med færge
Stari Grad
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Dubrovnik til Stari Grad?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Dubrovnik til Stari Grad? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Dubrovnik til Stari Grad er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Dubrovnik til Stari Grad, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Dubrovnik til Stari Grad.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Jadrolinija, så du kan finde det Dubrovnik Stari Grad færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Jadrolinija tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Dubrovnik til Stari Grad, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Dubrovnik - Stari Grad

Afgangshavn
Dubrovnik
Kroatien
Dubrovnik-Neretva
Ankomsthavn
Stari Grad
Kroatien
Split-Dalmatien
Afstand
137 km
Færgeselskaber
Jadrolinija
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Dubrovnik og Stari Grad?

Hvis du ønsker at rejse mellem Dubrovnik og Stari Grad med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Jadrolinija, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Jadrolinija Dubrovnik Stari Grad
Jadrolinija
Jadrolinija er et færgeselskab med hovedsæde i Split, Kroatien. Det blev grundlagt i 1947 og tilbyder overfarter til flere destinationer i Kroatien og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Dubrovnik-Stari Grad priser og bestille en Jadrolinija billet mellem Dubrovnik og Stari Grad. Flere oplysninger om Jadrolinija

Hvor afgår færgerne i Dubrovnik? Hvor ankommer bådene i Stari Grad?

Afgangshavn i Dubrovnik

Jadrolinija færger afgår til Stari Grad fra følgende havne i Dubrovnik:

Dubrovnik
Kort

Ankomsthavn i Stari Grad

Jadrolinija skibe ankommer til Stari Grad fra følgende havne:

Stari Grad
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt