Rejser med færge fra Dunkerque til England

At rejse med færge fra Dunkerque til England er et fremragende valg! Dunkerque-England-færger drives af 2 rederier (DFDS Seaways eller Norfolk Line), der betjener havnene i Dover og Dunkerque.

For at være sikker på at finde en billig Dunkerque England bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra DFDS Seaways og Norfolk Line.

Færge Dunkerque England i tal

Lande
Frankrig
Det Forenede Kongerige
Antal overfarter
12 overfarter om dagen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Dunkerque England færgeruter

Leder du efter en færge fra Dunkerque til England? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Dunkerque og England på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Norfolk Line eller DFDS Seaways tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Dunkerque eller Dover kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Dunkerque og England, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder DFDS Seaways eller Norfolk Line. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Dunkerque og England!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Dunkerque England - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Dunkerque til England

England: Ankomst med færge fra Dunkerque og udforskning af regionen

En af de mest populære havne for færgerejser til England er Calais, som ligger i det nordlige Frankrig. Herfra kan du nemt komme til Dover i det sydlige England på kun 90 minutter. Dover er kendt for sine berømte hvide klipper samt sin travle havn, der tilbyder et væld af muligheder for rejsende.

En anden populær havn for færgerejser til England er Plymouth, som ligger i det sydvestlige England. Plymouth byder på en række turistattraktioner, herunder Plymouth Hoe, en smuk havnefront med en fantastisk havudsigt. Du kan også besøge National Marine Aquarium, et af de største akvarier i Europa, eller Royal Navy Museum.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None