Favignana
Rejs direkte til Levanzo med færge
Levanzo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Favignana til Levanzo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Favignana til Levanzo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Favignana til Levanzo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Favignana til Levanzo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Favignana til Levanzo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Favignana Levanzo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Favignana til Levanzo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Favignana - Levanzo

Afgangshavn
Favignana
Italien
Sicilien
Ankomsthavn
Levanzo
Italien
Sicilien
Afstand
8 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Favignana Levanzo: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Favignana til Levanzo, kan du finde billetter fra 37 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 448 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Favignana til Levanzo, er 164 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Favignana til Levanzo er 31 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer 35 minutter om at nå Levanzo, mens de hurtigste både vil ankomme til Levanzo på 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Favignana kl. 07:30. Den sidste båd til Levanzo afgår fra havnen i Favignana kl. 15:10.

Gennemsnitspris for Favignana til Levanzo færgeoverfart
164 kr.
Prisinterval på færger Favignana Levanzo (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
37 kr. - 448 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Favignana Levanzo
31 minutter
Afgangstid for første færge til Levanzo
07:30
Tidspunkt for sidste færge til Levanzo
15:10
Ankomsttid for første færge til Levanzo
07:40
Ankomsttid for sidste færge til Levanzo
16:15

Hvorfor tage færgen fra Favignana til Levanzo?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Favignana til Levanzo være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Levanzo. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Favignana til Levanzo er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. I Favignana kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Liberty Lines eller Siremar-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Levanzo og føler dig helt zen og energisk.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Favignana Levanzo-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Liberty Lines eller Siremar-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Favignana Levanzo-færgetur med færge i Favignana Levanzo ultra afslappende. Færgerne fra Liberty Lines eller Siremar er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Levanzo allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Favignana og Levanzo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Favignana og Levanzo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Favignana Levanzo
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Favignana-Levanzo priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Favignana og Levanzo. Liberty Lines opererer 10 overfarter om dagen til Levanzo fra Favignana, og rejsetiden er 10 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
10 minutter
10 overfarter om dagen
Siremar Favignana Levanzo
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Favignana-Levanzo priser og bestille en Siremar billet mellem Favignana og Levanzo. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Favignana? Hvor ankommer bådene i Levanzo?

Afgangshavn i Favignana

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Levanzo fra følgende havne i Favignana:

Favignana
Kort

Ankomsthavn i Levanzo

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Levanzo fra følgende havne:

Levanzo
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Favignana til Levanzo, tager det mindst 10 minutter at tilbagelægge de 8 km fra Favignana til Levanzo.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Favignana og Levanzo om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 10 overfarter om dagen fra Favignana til Levanzo.

Der er 2 rederier, der forbinder Favignana og Levanzo: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Favignana og Levanzo tilbagelægger du 8 km.

For at tage med båd fra Favignana til Levanzo, kan du finde priser fra 37 kr. for den laveste, til 448 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 164 kr..

Den første færge afgår fra Favignana kl. 07:30 til Levanzo.

Den sidste færge til Levanzo afgår normalt fra Favignana kl. 15:10.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt