Rejser med færge fra Fethiye til Dodekaneserne

At rejse med færge fra Fethiye til Dodekaneserne er et fremragende valg! Fethiye-Dodekaneserne-færger drives af 2 rederier (Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins), der betjener havnene i Rhodos og Fethiye.

For at være sikker på at finde en billig Fethiye Dodekaneserne bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Sea Service og Dodecanese Flying Dolphins.

Færge Fethiye Dodekaneserne i tal

Lande
Tyrkiet
Grækenland
Antal overfarter
7 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Fethiye Dodekaneserne færgeruter

Leder du efter en færge fra Fethiye til Dodekaneserne? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Fethiye og Dodekaneserne på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Dodecanese Flying Dolphins eller Sea Service tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Fethiye eller Rhodos kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Fethiye og Dodekaneserne, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Fethiye og Dodekaneserne!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Fethiye Dodekaneserne - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Fethiye til Dodekaneserne

Dodekaneserne: Ankomst med færge fra Fethiye og udforskning af regionen

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at der er flere færgeselskaber, der betjener Dodekaneserne. De mest kendte er Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways og Anek Lines. Du kan sammenligne priser på Vivanoda og derefter bestille dem online.

De vigtigste havne på Dodekaneserne er Rhodos, Kos og Kalymnos, som er forbundet med mange øer i regionen. Der er også direkte forbindelser mellem nogle af øerne, hvilket kan være praktisk, hvis du ønsker at udforske flere øer på én gang.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None