Filicudi
Rejs direkte til Alicudi med færge
Alicudi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Filicudi til Alicudi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Filicudi til Alicudi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Filicudi til Alicudi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Filicudi til Alicudi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Filicudi til Alicudi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Filicudi Alicudi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Filicudi til Alicudi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Filicudi - Alicudi

Afgangshavn
Filicudi
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Alicudi
Italien
Æoliske Øer
Afstand
20 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Filicudi Alicudi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Filicudi til Alicudi, kan du finde billetter fra 52 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 410 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Filicudi til Alicudi, er 179 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Filicudi til Alicudi er 41 minutter. De langsomste færger vil være 55 minutter om at nå Alicudi, mens de hurtigste både vil ankomme til Alicudi på 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Filicudi kl. 09:05. Den sidste båd til Alicudi afgår fra havnen i Filicudi kl. 15:55.

Gennemsnitspris for Filicudi til Alicudi færgeoverfart
179 kr.
Prisinterval på færger Filicudi Alicudi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
52 kr. - 410 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Filicudi Alicudi
41 minutter
Afgangstid for første færge til Alicudi
09:05
Tidspunkt for sidste færge til Alicudi
15:55
Ankomsttid for første færge til Alicudi
09:30
Ankomsttid for sidste færge til Alicudi
16:20

Hvorfor tage færgen fra Filicudi til Alicudi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Filicudi til Alicudi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Alicudi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Filicudi til Alicudi er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. Når du går om bord på en Liberty Lines eller Siremar-færge i Filicudi, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Alicudi. Det er dog værd at spørge Liberty Lines eller Siremar-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Alicudi.
For et omsorgsfuldt personale
Under hele rejsen fra Filicudi til Alicudi står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Filicudi til Alicudi. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Filicudi Alicudi-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Liberty Lines eller Siremar-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Alicudi allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Filicudi og Alicudi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Filicudi og Alicudi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Filicudi Alicudi
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Filicudi-Alicudi priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Filicudi og Alicudi. Liberty Lines opererer 3 overfarter om dagen til Alicudi fra Filicudi, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
30 minutter
3 overfarter om dagen
Siremar Filicudi Alicudi
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Filicudi-Alicudi priser og bestille en Siremar billet mellem Filicudi og Alicudi. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Filicudi? Hvor ankommer bådene i Alicudi?

Afgangshavn i Filicudi

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Alicudi fra følgende havne i Filicudi:

Filicudi
Kort

Ankomsthavn i Alicudi

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Alicudi fra følgende havne:

Alicudi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Filicudi til Alicudi, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 20 km fra Filicudi til Alicudi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Filicudi og Alicudi om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Filicudi til Alicudi.

Der er 2 rederier, der forbinder Filicudi og Alicudi: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Filicudi og Alicudi tilbagelægger du 20 km.

For at tage med båd fra Filicudi til Alicudi, kan du finde priser fra 52 kr. for den laveste, til 410 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 179 kr..

Den første færge afgår fra Filicudi kl. 09:05 til Alicudi.

Den sidste færge til Alicudi afgår normalt fra Filicudi kl. 15:55.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt