Filicudi
Rejs direkte til Milazzo med færge
Milazzo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Filicudi til Milazzo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Filicudi til Milazzo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Filicudi til Milazzo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Filicudi til Milazzo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Filicudi til Milazzo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Filicudi Milazzo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Filicudi til Milazzo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Filicudi - Milazzo

Afgangshavn
Filicudi
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Milazzo
Italien
Sicilien
Afstand
69 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Filicudi Milazzo: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Filicudi til Milazzo, kan du finde billetter fra 142 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 955 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Filicudi til Milazzo, er 395 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Filicudi til Milazzo er 3 timer 30 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer om at nå Milazzo, mens de hurtigste både vil ankomme til Milazzo på 2 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Filicudi kl. 06:50. Den sidste båd til Milazzo afgår fra havnen i Filicudi kl. 16:55.

Gennemsnitspris for Filicudi til Milazzo færgeoverfart
395 kr.
Prisinterval på færger Filicudi Milazzo (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
142 kr. - 955 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Filicudi Milazzo
3 timer 30 minutter
Afgangstid for første færge til Milazzo
06:50
Tidspunkt for sidste færge til Milazzo
16:55
Ankomsttid for første færge til Milazzo
09:15
Ankomsttid for sidste færge til Milazzo
19:30

Hvorfor tage færgen fra Filicudi til Milazzo?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Filicudi til Milazzo være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Milazzo. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Filicudi til Milazzo er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Filicudi til Milazzo, er det en komfort, som du bør nyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Filicudi Milazzo-færgetur med færge i Filicudi Milazzo ultra afslappende. Færgerne fra Liberty Lines eller Siremar er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Milazzo allerede udhvilet.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Milazzo eller et andet sted hen på, hvis man vil til Milazzo. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Filicudi-Milazzo-overfarten med Siremar eller Liberty Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Filicudi og Milazzo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Filicudi og Milazzo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Filicudi Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Filicudi-Milazzo priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Filicudi og Milazzo. Liberty Lines opererer 3 overfarter om dagen til Milazzo fra Filicudi, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
2 timer 10 minutter
3 overfarter om dagen
Siremar Filicudi Milazzo
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Filicudi-Milazzo priser og bestille en Siremar billet mellem Filicudi og Milazzo. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Filicudi? Hvor ankommer bådene i Milazzo?

Afgangshavn i Filicudi

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Milazzo fra følgende havne i Filicudi:

Filicudi
Kort

Ankomsthavn i Milazzo

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Milazzo fra følgende havne:

Milazzo
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Filicudi til Milazzo, tager det mindst 2 timer 10 minutter at tilbagelægge de 69 km fra Filicudi til Milazzo.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Filicudi og Milazzo om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Filicudi til Milazzo.

Der er 2 rederier, der forbinder Filicudi og Milazzo: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Filicudi og Milazzo tilbagelægger du 69 km.

For at tage med båd fra Filicudi til Milazzo, kan du finde priser fra 142 kr. for den laveste, til 955 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 395 kr..

Den første færge afgår fra Filicudi kl. 06:50 til Milazzo.

Den sidste færge til Milazzo afgår normalt fra Filicudi kl. 16:55.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt