Flamanville
Rejs direkte til Alderney med færge
Alderney
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Flamanville til Alderney?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Flamanville til Alderney? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Flamanville til Alderney er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Flamanville til Alderney, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Flamanville til Alderney.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Manche Îles Express, så du kan finde det Flamanville Alderney færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Manche Îles Express tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Flamanville til Alderney, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Flamanville - Alderney

Afgangshavn
Flamanville
Frankrig
Normandiet
Ankomsthavn
Alderney
Det Forenede Kongerige
Kanaløerne
Afstand
32 km
Færgeselskaber
Manche Îles Express
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Flamanville og Alderney?

Hvis du ønsker at rejse mellem Flamanville og Alderney med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Manche Îles Express, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Manche Îles Express Flamanville Alderney
Manche Îles Express
Det normanniske rederi Manche Iles Express, der blev oprettet i 2005 med støtte fra Conseil Général de la Manche, tilbyder regelmæssig rutefart mellem Flamanville og Alderney og mere generelt mellem Cotentin og Kanaløerne. På Vivanoda kan du sammenligne Flamanville-Alderney priser og bestille en Manche Îles Express billet mellem Flamanville og Alderney. Manche Îles Express opererer 2 overfarter om ugen til Alderney fra Flamanville, og rejsetiden er 55 minutter. Flere oplysninger om Manche Îles Express
55 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Flamanville? Hvor ankommer bådene i Alderney?

Afgangshavn i Flamanville

Manche Îles Express færger afgår til Alderney fra følgende havne i Flamanville:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Kort

Ankomsthavn i Alderney

Manche Îles Express skibe ankommer til Alderney fra følgende havne:

Saint Anne Alderney Terminal
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt