Anbefalet rute
Folegandros
Rejs direkte til Kea med færge
Kea
Se priser
Alternative ruter
Folegandros
Rejs med færge til Kythnos
Kythnos
Rejs med færge til Kea
Kea
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Folegandros til Kea?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Folegandros til Kea? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Folegandros til Kea er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Folegandros til Kea, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Folegandros til Kea.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries eller Triton Ferries, så du kan finde det Folegandros Kea færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Folegandros til Kea, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Folegandros - Kea

Afgangshavn
Folegandros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Kea
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
124 km
Færgeselskaber
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, Triton Ferries
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
9 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Folegandros til Kea?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Folegandros til Kea være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kea. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Folegandros til Kea er en ideel måde at rejse på.

Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Folegandros til Kea, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Folegandros Kea-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Sea Jets eller Hellenic Seaways er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Kea allerede udhvilet.
Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Folegandros-Kea kan du gå ud på Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Kea fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Folegandros og Kea?

Hvis du ønsker at rejse mellem Folegandros og Kea med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Folegandros Kea
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Folegandros-Kea priser og bestille en Sea Jets billet mellem Folegandros og Kea. Sea Jets opererer 1 overfarter om ugen til Kea fra Folegandros, og rejsetiden er 9 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
9 timer 10 minutter
1 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Folegandros Kea
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Folegandros-Kea priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Folegandros og Kea. Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Folegandros? Hvor ankommer bådene i Kea?

Afgangshavn i Folegandros

Sea Jets eller Hellenic Seaways færger afgår til Kea fra følgende havne i Folegandros:

Folegandros
Kort
Folegandros
Kort

Ankomsthavn i Kea

Hellenic Seaways eller Sea Jets skibe ankommer til Kea fra følgende havne:

Kea Korissia
Kort
Andre alternative overfarter mellem Folegandros og Kea
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Folegandros til Kea, tager det mindst 9 timer 10 minutter at tilbagelægge de 124 km fra Folegandros til Kea.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Folegandros og Kea om vinteren) og af færgeselskabet (Sea Jets og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Folegandros til Kea.

Der er 2 rederier, der forbinder Folegandros og Kea: Sea Jets og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, Triton Ferries.

Under din overfart mellem Folegandros og Kea tilbagelægger du 124 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt