Folegandros
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Folegandros til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Folegandros til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Folegandros til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Folegandros til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Folegandros til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Folegandros Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Folegandros til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Folegandros - Naxos

Afgangshavn
Folegandros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
67 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Folegandros Naxos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Folegandros til Naxos, kan du finde billetter fra 75 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 574 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Folegandros til Naxos, er 448 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Folegandros til Naxos er 3 timer 45 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer 20 minutter om at nå Naxos, mens de hurtigste både vil ankomme til Naxos på 2 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Folegandros kl. 09:30. Den sidste båd til Naxos afgår fra havnen i Folegandros kl. 12:55.

Gennemsnitspris for Folegandros til Naxos færgeoverfart
448 kr.
Prisinterval på færger Folegandros Naxos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
75 kr. - 574 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Folegandros Naxos
3 timer 45 minutter
Afgangstid for første færge til Naxos
09:30
Tidspunkt for sidste færge til Naxos
12:55
Ankomsttid for første færge til Naxos
12:15
Ankomsttid for sidste færge til Naxos
17:15

Hvorfor tage færgen fra Folegandros til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Folegandros til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Folegandros til Naxos er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Folegandros Naxos-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Folegandros til Naxos meget hurtigere med fly. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Under Folegandros Naxos-færgeoverfarten med Hellenic Seaways, Sea Jets eller ANEK Lines er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Folegandros på en ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-færge, der tilbagelægger de 67 km til Naxos med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Naxos så hurtigt!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Folegandros og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Folegandros og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Folegandros Naxos
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Folegandros-Naxos og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Folegandros-Naxos priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Folegandros og Naxos. Flere oplysninger om ANEK Lines
Sea Jets Folegandros Naxos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Folegandros-Naxos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Folegandros og Naxos. Sea Jets opererer 9 overfarter om ugen til Naxos fra Folegandros, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
2 timer 10 minutter
9 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Folegandros Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Folegandros-Naxos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Folegandros og Naxos. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Naxos fra Folegandros, og rejsetiden er 3 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
3 timer 20 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Folegandros? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Folegandros

ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways færger afgår til Naxos fra følgende havne i Folegandros:

Folegandros
Kort
Folegandros
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Hellenic Seaways, Sea Jets eller ANEK Lines skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Folegandros til Naxos, tager det mindst 2 timer 10 minutter at tilbagelægge de 67 km fra Folegandros til Naxos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Folegandros og Naxos om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Sea Jets og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 2 overfarter om dagen fra Folegandros til Naxos.

Der er 3 rederier, der forbinder Folegandros og Naxos: ANEK Lines, Sea Jets og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Folegandros Naxos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Folegandros og Naxos tilbagelægger du 67 km.

For at tage med båd fra Folegandros til Naxos, kan du finde priser fra 75 kr. for den laveste, til 574 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 448 kr..

Den første færge afgår fra Folegandros kl. 09:30 til Naxos.

Den sidste færge til Naxos afgår normalt fra Folegandros kl. 12:55.

Hvordan er en færgeoverfart fra Folegandros til Naxos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Folegandros og Naxos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Folegandros til udstigning i Naxos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Sea Jets og Hellenic Seaways' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Folegandros og Naxos.

Klar til ombordstigning i Folegandros

Før din Folegandros Naxos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Folegandros havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Folegandros. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Folegandros - Naxos / I færgeterminalen i Folegandros skal du kigge efter ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Naxos / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Folegandros, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Hellenic Seaways, Sea Jets eller ANEK Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Overfart fra Folegandros til Naxos: om bord på skibet...

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibet, som de ønsker det. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Udstigning fra færgen i Naxos

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Naxos:

  • Naxos Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Naxos havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Folegandros til Naxos i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Naxos.
  • Forlad skibet og udforsk Naxos / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Naxos. Endelig er din ferie i Naxos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt