Formentera
Rejs direkte til Ibiza med færge
Ibiza
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Formentera til Ibiza?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Formentera til Ibiza? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Formentera til Ibiza er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Formentera til Ibiza, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Formentera til Ibiza.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines eller Aquabus, så du kan finde det Formentera Ibiza færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Formentera til Ibiza, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Formentera - Ibiza

Afgangshavn
Formentera
Spanien
Balearerne
Ankomsthavn
Ibiza
Spanien
Balearerne
Afstand
24 km
Færgeselskaber
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Formentera Ibiza: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Formentera til Ibiza, kan du finde billetter fra 157 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 589 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Formentera til Ibiza, er 298 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Formentera til Ibiza er 36 minutter. De langsomste færger vil være 58 minutter om at nå Ibiza, mens de hurtigste både vil ankomme til Ibiza på 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Formentera kl. 05:50. Den sidste båd til Ibiza afgår fra havnen i Formentera kl. 17:00.

Gennemsnitspris for Formentera til Ibiza færgeoverfart
298 kr.
Prisinterval på færger Formentera Ibiza (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
157 kr. - 589 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Formentera Ibiza
36 minutter
Afgangstid for første færge til Ibiza
05:50
Tidspunkt for sidste færge til Ibiza
17:00
Ankomsttid for første færge til Ibiza
06:15
Ankomsttid for sidste færge til Ibiza
17:45

Hvorfor tage færgen fra Formentera til Ibiza?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Formentera til Ibiza være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ibiza. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Formentera til Ibiza er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Formentera Ibiza-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Formentera til Ibiza, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Formentera til Ibiza på. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Formentera-Ibiza-overfarten med Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus eller Mediterranea Pitiusa-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Formentera og Ibiza?

Hvis du ønsker at rejse mellem Formentera og Ibiza med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Mediterranea Pitiusa Formentera Ibiza
Mediterranea Pitiusa
Færgeselskabet Mediterranea Pitiusa driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Formentera og Ibiza. På Vivanoda kan du sammenligne Formentera-Ibiza priser og bestille en Mediterranea Pitiusa billet mellem Formentera og Ibiza. Flere oplysninger om Mediterranea Pitiusa
Aquabus Formentera Ibiza
Aquabus
Færgeselskabet Aquabus driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Formentera og Ibiza. På Vivanoda kan du sammenligne Formentera-Ibiza priser og bestille en Aquabus billet mellem Formentera og Ibiza. Flere oplysninger om Aquabus
Trasmapi Formentera Ibiza
Trasmapi
Færgeselskabet Trasmapi driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Formentera og Ibiza. På Vivanoda kan du sammenligne Formentera-Ibiza priser og bestille en Trasmapi billet mellem Formentera og Ibiza. Flere oplysninger om Trasmapi
Baleària Formentera Ibiza
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Formentera-Ibiza priser og bestille en Baleària billet mellem Formentera og Ibiza. Flere oplysninger om Baleària
Formentera Lines Formentera Ibiza
Formentera Lines
Færgeselskabet Formentera Lines driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Formentera og Ibiza. På Vivanoda kan du sammenligne Formentera-Ibiza priser og bestille en Formentera Lines billet mellem Formentera og Ibiza. Flere oplysninger om Formentera Lines

Hvor afgår færgerne i Formentera? Hvor ankommer bådene i Ibiza?

Afgangshavn i Formentera

Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines færger afgår til Ibiza fra følgende havne i Formentera:

Formentera La Savina
Kort

Ankomsthavn i Ibiza

Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus eller Mediterranea Pitiusa skibe ankommer til Ibiza fra følgende havne:

Ibiza Eivissa
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 5 rederier, der forbinder Formentera og Ibiza: Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària og Formentera Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Formentera Ibiza booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Formentera og Ibiza tilbagelægger du 24 km.

For at tage med båd fra Formentera til Ibiza, kan du finde priser fra 157 kr. for den laveste, til 589 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 298 kr..

Den første færge afgår fra Formentera kl. 05:50 til Ibiza.

Den sidste færge til Ibiza afgår normalt fra Formentera kl. 17:00.

Oplev en færgeoverfart fra Formentera til Ibiza

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Formentera og Ibiza ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Formentera Ibiza med Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines eller Aquabus har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Formentera til landgang i Ibiza. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Formentera og Ibiza.

Afgang fra Formentera med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Formentera Ibiza-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Formentera havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Formentera inden for den tidsfrist, som Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Formentera - Ibiza / I Formentera skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus eller Mediterranea Pitiusa-billetkontoret i Formentera-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Ibiza / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Formentera, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på skibet mellem Formentera og Ibiza

På skibet fra Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Ibiza er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Ibiza:

  • Færgen sejler ind i Ibiza Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Ibiza havn.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Ibiza Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Ibiza / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Ibiza havn kan give dig en kontrol. Endelig forlader du havnen, og Ibiza venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt